HP

HP är en av världens ledande datortillverkare med över 80 års erfarenhet inom branschen. HP började sin resa 1939 i ett garage i Palo Alto och släppte sin första dator redan 1966. Under 1980-talet började HP satsa på laserskrivare och 1984 lanserades HP Laser Jet — vilken finns kvar än idag. Kunskapen och den långa erfarenheten har gjort HP till en ledande expert med produkter och tjänster som spänner över flera områden.

HP logo

Guide

Vill du ha hjälp att välja rätt produkter från HP? Läs vår guide där vi vägleder dig i rätt riktning.

Läs guiden
guide

Datorer

HP är världsledande inom sitt område och släppte sin första dator redan 1984. Så oavsett vad du är ute efter kan du lita på att HP har en modell som passar just dina behov.

Hållbarhet

HP arbetar kontinuerligt för att göra så litet avtryck på vår planet som möjligt. Läs mer om HP:s hållbarhetsmål här.

Säkerhetstjänster

Cyberhot och dataintrång ökar i omfattning där kriminella nätverk med sofistikerade metoder riktar in sig på företagsdatorer och nätverk. HP Wolf skyddar dina medarbetare och dina enheter med ett inbyggt skydd i hårdvaran. Skyddet fungerar som en digital livvakt som håller utkik och avvärjer hot — så att du kan arbeta med sinnesro.

Mötesrumslösningar

Gör det digitala samarbetet friktionsfritt med HP Presence. Tjänsten erbjuder omfattande och skräddarsydda lösningar för olika typer av mötesrum genom banbrytande röst, video och sensorteknik.

Instant Ink

Instant Ink är tjänsten för dig som är trött på att få slut på bläck i skrivaren. När man registrerat sig för tjänsten skickar skrivaren ett meddelande om att nya patroner behövs varpå nya patroner skickas ut.

Skrivare

HP är värdsledande inom skrivare och har tillverkat skrivare sedan 1980-talet. Idag består utbudet av en rad olika modeller och serier, för alla typer av behov. Kolla igenom det breda sortimentet här nedan och hitta en som passar just din verksamhet.

Storformatsskrivare

Ge dig själv frihet att arbeta på distans med storformatsskrivare som enkelt och säkert sköter jobbet. Perfekt för dig som tillbringar mycket tid utanför kontoret.

Originalbläck och Toners

Listan på fördelar över att använda HP:s originaltillbehör är lång. Unikt utformade för att ge bästa möjliga resultat för din HP skrivare kan du lita på att dessa tillbehör kommer göra jobbet. Läs mer och hitta rätt tillbehör till din skrivare här.