HP

Din guide i elektronikdjungeln

HP Guide

Din guide i elektronikdjungeln

Idag kan du arbeta var som helst och när som helst med våra produkter. Du får mer kraft och bättre prestanda samtidigt som du arbetar mer hållbart och gör världen till en bättre plats. Men i ett hav av valmöjligheter, hur vet man vilken kurs man ska ta? Oftast finns den perfekta lösningen redan där ute. Du behöver bara veta vad du letar efter och hur du ska använda den. Genom att veta det får du en kompass som guidar dig.

Vilken produkt letar du efter?

Bildskärm

Bildskärmen är ditt fönster in till datorns möjligheter. Så vad ska du tänka på när du köper en ny skärm? Börja med att fundera över syftet med din nya skärm – vad du ska använda skärmen till. Titta sedan närmare på skärmens storlek och upplösning. Nedan hittar du tre olika kategorier av skärmar som hjälper dig att hitta rätt skärm för dina syften.

Skärmar med USB-C

För dig som vill slippa dockningsstationen. Anslut snabbt och smidigt din dator till skärmen med en enda kabel som förser den med bild, ström och nätverk.

Till produkterna

En stor skärm istället för två

För dig som vill jobba med flera fönster öppna samtidigt och ha samma bildyta som med två skärmar.

Till produkterna

Grafiska skärmar

För dig som sysslar med t.ex. grafisk design, bildbehandling eller rörlig produktion.

Till produkterna

Skärmar med USB-C

Stora skärmar

Grafiska skärmar

Dator

Letar du efter en ny bärbar dator men har svårt att hitta rätt? Genom att tänka på vad du ska använda den till och vid vilka tillfällen, har du redan kommit långt. Oavsett om du behöver samarbeta mellan team, alltid är på språng eller kräver ultimata prestanda och uppdragskritisk tillförlitlighet, erbjuder HP ett brett sortiment av bärbara datorer som är skräddarsydda efter dina behov.

Vanlig användare

För dig som trivs i kontorsmiljöer, på många platser och i många olika roller, som samarbetar med olika team och använder många olika program parallellt.

Till produkterna

Mobil användare

För dig som alltid är på språng, reser snabbt mellan företagets anläggningar och kundernas anläggningar och andra ställen, kräver allmänt tillgängliga nätverk, bra batteritid, säkerhet och bärbarhet.

Till produkterna

Power user

För dig som kräver ultimat prestanda och uppdragskritisk tillförlitlighet på mycket anpassade enheter för programvaruutveckling, dataanalys, produktdesign och konstruktion.

Till produkterna

Bra

HP 255 G8 är ett typiskt exempel på en modern budgetmaskin. Det är inte en flashig ultrabook, men den är lätt, har smala ramar och är utrustad med effektiv hårdvara.

Till produkten

Bättre

HP ProBook 445 är en ny, kompakt dator som erbjuder prestanda, säkerhet och hållbarhet för växande företag och som fungerar på skrivbordet, i mötesrummet och hemma.

Till produkten

Bäst

Team arbetar från många platser och då krävs en kraftfull, säker och hållbar bärbar dator som är enkel att koppla upp mot Internet. HP EliteBook 840 tillgodoser behoven för alla typer av arbetsuppgifter, på olika platser och i olika företag.

Till produkten

Rekommenderade tillbehör

Bra

HP ProBook 430 är en bärbar dator med kompakt design som erbjuder prestanda, säkerhet och hållbarhet för växande företag och som fungerar på skrivbordet, i mötesrummet och hemma.

Till produkten

Bättre

För personer som arbetar från många platser och som behöver en kraftfull, säker och hållbar bärbar dator som är enkel att koppla upp mot Internet. HP EliteBook 830 tillgodoser behoven för alla typer av arbetsuppgifter, på olika platser och i olika företag.

Till produkten

Bäst

HP Elite Dragonfly G2 väger mindre än 1 kg och har en elegant design och bra säkerhet. Samla människor med AI-drivet ljud, en fantastisk skärm och uppkopplingsmöjligheter som underlättar samarbete

Till produkten

Rekommenderade tillbehör

Bra

Team arbetar från många platser och då krävs en kraftfull, säker och hållbar bärbar dator som är enkel att koppla upp mot Internet. HP EliteBook 850 tillgodoser behoven för alla typer av arbetsuppgifter, på olika platser och i olika företag.

Till produkten

Bättre

Vår lättaste 15,6 tums ZBook ger verklig mobilitet för personer som behöver det. På kontoret eller ute på fältet, med fantastisk prestanda och ett stort tangentbord med numerisk knappsats – du har allt du behöver för ditt arbete och du kan hantera projekt var du än befinner dig

Till produkten

Bäst

Från tangentbord till skärm – varje aspekt av vår ZBook Studio är utformad för bästa prestanda. Arbeta och visualisera i realtid, samarbeta på distans och spela spel var du än befinner dig. Med all denna kraft i ett så litet paket, finns det äntligen en dator som klarar av allt

Till produkten

Rekommenderade tillbehör

Utskrifter

Den perfekta skrivaren är ofta lika unik som företaget som ska använda den. Skrivarnas universum sträcker sig från enkla och strömlinjeformade enheter till snabbarbetande jättemaskiner. För att kunna göra rätt val för er egen organisation måste ni överväga hur många som ska använda skrivaren. Det kommer garanterat påverka den långsiktiga tillfredsställelsen under många år framöver.

Liten

Perfekt för team på 1–5 användare i små och medelstora företag som behöver en utskriftslösning som alltid är klar att använda.

Till produkterna

Mellanstor

Idealisk för team och avdelningar med 5–10 användare som behöver en effektiv, konsekvent och kompakt utskriftslösning för professionella kontorsdokument.

Till produkterna

Stor

Idealisk för växande team och avdelningar med fler än 10 användare som behöver en utskriftslösning med hög tillförlitlighet och utskriftskvalitet samt inbyggd säkerhet.

Till produkterna

Fortfarande oklart vad du ska leta efter?

Använd vår guide som hjälp på vägen.

Bra

Dubbelsidig utskrift: Gör att du kan skriva ut på båda sidor av pappret, vilket minskar pappersförbrukningen med upp till 50 %. Fjärrkontroll till skrivaren: Hantera din e-allt-i-ett-skrivare eller multifunktionsskrivare från din smartphone eller surfplatta med hjälp av HP All-in-One Printer Remote-appen.

Till produkten

Bättre

Jobba, studera och skapa med skrivaren som skriver ut allt och erbjuder alla möjligheter – från högkvalitativa foton till dokument. Välj HP + och få det smarta utskriftssystemet som håller dig uppkopplad och redo att skriva ut var du än befinner dig.

Till produkten

Bäst

Förvänta dig höga utskriftshastigheter på upp till 22 sidor/minut, automatisk dubbelsidig utskrift, tillförlitlig Wi-Fi-anslutning och ett stort pappersmagasin för 250 ark. Välj HP + vid installationen för att få 6 månaders Instant Ink och utökad HP-garanti (upp till 3 år).

Till produkten

Bra

Skapa grafik med starka färger och djupsvart text på olika papperstyper från A4 till A3. Producera utskrifter som är beständiga mot vatten, smuts, blekning och kan bestrykas. Skriv ut mer svart text och fler sidor i färg med HP:s högkvalitativa originalbläckkassetter. Få ditt företag att sticka ut med kantfritt, dubbelsidigt marknadsföringsmaterial.

Till produkten

Bättre

Minska pappersförbrukningen på kontoret genom att skriva ut på båda sidor av pappret. Få utskrifterna direkt – utan att behöva vänta. Enheten vaknar och skriver ut snabbt. Skriv enkelt ut från valfri enhet på valfri HP-skrivare praktiskt taget var som helst – tryggt och säkert via molnet.

Till produkten

Bäst

En banbrytande smart skrivare – även för stora utskriftsvolymer. Spara tid med Smart Tasks-genvägar. Dra nytta av dubbelsidig skanning i ett svep, enkel mobilutskrift, sömlös anslutning och klassens bästa säkerhet. Dynamisk säkerhet används för denna skrivare. Den kan uppdateras med jämna mellanrum genom firmware-uppdateringar.

Till produkten

Bra

Liten och kraftfull: HP:s minsta Enterprise-skrivare använder Dynamic Security. Den kan uppdateras med jämna mellanrum genom firmware-uppdateringar. Spara energi med bibehållen prestanda – skrivaren är ENERGY STAR®- och Blue Angel-certifierad.

Till produkten

Bättre

Enastående A3-utskrifter! Automatisk dubbelsidig utskrift, hög utskriftshastighet och automatisk dokumentmatare underlättar det dagliga arbetet. Den 35-sidiga automatiska dokumentmataren hanterar dokument på upp till 21,6 x 35,6 cm så att du snabbt kan skriva ut dubbelsidigt. Peka och svep för att använda genvägarna på den smartphone-inspirerade färgpekskärmen.

Till produkten

Bäst

Liten och kraftfull: HP:s Small Business Dynamic Security MFP används för denna skrivare. Den kan uppdateras med jämna mellanrum genom uppdateringar av den inbyggda programvaran, allt för högsta säkerhet!

Till produkten