Managed Services

Outsourcad, standardiserad och säker IT

Med våra Managed Services fungerar din IT sömlöst. Pålitlig IT är mer än bara ett verktyg, det är en viktigt del av i ditt dagliga arbete och din organisation. Vi ser till att din IT-infrastruktur förblir säker, lättanvänd och robust - antingen som ett komplett IT as a Service-paket (ITaaS) eller som separata tjänster beroende på dina behov.

Dustin IT as a Service

Vill du outsourca all din IT? Vårt heltäckande ITaaS-paket tar hand om alla dina IT-behov, inklusive support till slutanvändarna, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Utforska hela paketet

Individuella Managed Services

Vill du outsourca specifika delar av din IT? Med våra individuella Managed Services kan du välja efter behov och lägga till fler tjänster längs vägen.

Ta reda på mer nedan

Individuella Managed Services

Alla företag är inte redo att outsourca hela sin IT-infrastruktur på en gång. Därför erbjuder vi även individuella Managed Services med allt från support för dina slutanvändare och tekniskt underhåll till att skydda din verksamhet mot cyberattacker.

På Dustin väljer vi medvetet att erbjuda standardiserade tjänster för att möta dina behov - beprövade, testade, enkla att använda och med långsiktig support från oss.

Upptäck våra tjänster inom varje område:

Kontakta oss idag

Fyll i formuläret nedan så återkommer en av våra specialister till dig.