Vi tjuvstartar lite

Var med och tjuvstarta Black Friday. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudanden på våra egna varumärken före alla andra.

Dustin kommer att skicka kampanjer och nyheter rörande våra produkter och tjänster per e-post eller sms. Kom ihåg att du alltid kan välja att avstå från fler utskick genom att klicka på länken i vårt mail eller sms.

Hur förbereder sig Dustin för Black Friday?

De flesta ser väl Black Friday framför allt som en rea riktad till konsumenter, men i år satsar vi på Dustin även stort på erbjudanden för företag. Förberedelserna involverar många delar av vår organisation långt innan själva dagen och helgen.

 • Våra kanalspecialister arbetar under lång tid med att ta fram topperbjudanden från ledande varumärken på områden som är intressanta även för dig som företagskund.
 • Våra erbjudanden är skräddarsydda för specifika kundgrupper. Oavsett typ av elektronik eller användningsområden kommer du att hitta fantastiska fynd under årets Black Friday-rea.
 • Logistiken är som alltid i stort fokus för oss. Vi bygger upp rejäla lager och ser till att leveranserna fungerar.
 • Kundtjänsten är väl förberedd för att hjälpa dig vid behov och har extra öppettider.
 • Vi förbereder våra egna IT-system för att minimera risken för överbelastning när kunderna rusar till under Black Friday.

När är Black Friday?

Det inträffar den 27:e november 2020. Hos Dustin börjar vår Black Friday-rea för företag kl 08.00 den 27/11 och våra mycket fördelaktiga erbjudanden på elektronik finns sedan under hela Black Weekend, fram till kl 23.59 den 29/11. Om du anmäler dig som prenumerant på Dustins nyhetsbrev ser vi till att du inte missar starten. Samma sekund som våra erbjudanden börjar gälla skickar vi ut ett särskilt nyhetsbrev med en direktlänk till rean.

7 tips inför Black Friday

 1. Var ute i god tid. Det finns alltid en risk att populära produkter tar slut snabbt.
 2. Anmäl dig för att prenumerera på Dustin nyhetsbrev och handla innan rean öppnar för icke-prenumeranter.
 3. Registrera ett konto hos Dustin i förväg om du inte redan har gjort det så slipper du lägga tid på det när Black Friday väl är här. Glöm inte att ange leveransadress så att vi kan visa alla tillgängliga leveransalternativ.
 4. Tänk på att det inte räcker med att lägga en vara i kundvagnen för att vara säker på att du reserverat den. Du behöver betala varan för att säkerställa att den är din.
 5. Jämför alltid totalkostnader. Handlar du från USA eller andra länder tillkommer ofta tullavgifter och fraktkostnader som kan göra det skenbart prisvärda köpet till en dyr historia.
 6. Se upp för bluffar och klicka inte på länkar i suspekta e-postutskick. Handla endast hos betrodda leverantörer.
 7. Se till att återanvända dina gamla IT-produkter innan du köper nya. Det finns en stor efterfrågan på begagnade produkter bland exempelvis skolor. Börja med att fylla i vårt formulär för att få en kostnadsfri värdering av din gamla IT.

Varför ska du köpa från Dustin på Black Friday?

 1. För att säkra leveranserna under den peak som Black Friday medför har vi tagit fram en noggrann produktions- och transportplan, som innefattar extra logistikbemanning under hela veckan.
 2. Som alltid har vi full uppsättning av all kringutrustning, så att du direkt kan köpa alla tillbehör – som sladdar, kablar, telefonskydd eller liknande – som behövs till din produkt. Här erbjuder vi också attraktiva paketerbjudanden för företagskunder.
 3. Den som befinner sig i Stockholm kan dessutom välja att beställa leverans till Dustins Business Center på Sveavägen. Beställ före kl 13 och hämta din leverans samma dag. Gäller på lagerförda varor.

Vad är Black Friday?

Black Friday-rean hänger ihop med den amerikanska högtiden thanksgiving som inträffar den fjärde torsdagen i november varje år. Då samlas familjen från när och fjärran för att sätta sig och äta en festmåltid med kalkon i huvudrollen. Dagen efter kallas Black Friday. Eftersom många har ledigt från jobbet inleds traditionsenligt den amerikanska julhandeln denna fredag. Handeln har en massa bra Black Friday-erbjudanden och med den växande näthandeln har rean spridit sig till internet.

Varför heter det Black Friday?

Namnet ”svarta fredagen” kan leda tankarna till olika historiska hemskheter, men det har andra förklaringar. Vissa hänvisar till att polisen i staden Philadelphia använde begreppet om denna dag för att det var så mycket trafik och folk i rörelse på stan. Andra säger att det var dagen då siffrorna började bli svarta (= vinst) för handeln.

Oavsett vem som har rätt, kallas nu fenomenet Black Friday i USA. Under 2010-talet har det spridit sig till många andra länder. Man behöver ju inte fira thanksgiving för att vilja göra reafynd!