Black Week &

Black Friday 2023

En hel veckas prisfest med fantastiska superdeals på mängder av kvalitetsprodukter.

fall sale products

Missa inte våra superdeals under Black Week 2023.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev redan idag!

4 tips

inför Black Week &

Black Friday 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev inför Black Week 2023 så att du inte missar några av våra superdeals eller en favorit du vill fynda.

Tänk på att varor i kundvagnen inte reserveras, det är först när du betalat för varan som du kan vara säker på att den är din. 

4 tips

inför Black Week &

Black Friday 2023

Passa på att fynda innan favoriterna tar slut! Populära produkter kan snabbt gå åt.

Återanvänd gamla IT-produkter innan du köper nya. Det finns en stor efterfrågan på begagnade IT-produkter bland exempelvis skolor. Genom vår återtagningstjänst Takeback kan vi hjälpa dig ge gamla IT-produkter nytt liv.

Mörkröda människor-ikoner på en ljusröd botten

Vad är Black Friday?

Black Friday-rean hänger ihop med den amerikanska högtiden Thanksgiving som infaller den fjärde torsdagen i november varje år. Dagen efter kallas Black Friday. Eftersom många har ledigt från jobbet då inleds traditionsenligt den amerikanska julhandeln med en mängd Black Friday-rabatter. Under 2010-talet spred sig traditionen vidare till andra länder - men du behöver ju inte fira Thanksgiving för att vilja göra reafynd!

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

…Och Black Week?

Begreppet Black Week har under senare år blivit allt vanligare och syftar till fenomenet att framför allt e-handlare påbörjar sin rea redan på måndagen innan Black Friday. Ännu fler chanser att göra bra fynd alltså.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Vad innebär Black Week 2023 på Dustin?

Hos oss innebär Black Week en vecka full av erbjudanden på ett stort antal populära produkter. Passa på att handla IT till jobbet och arbetsplatsen till priserna du väntat på. Samma höga kvalitet men nu till ett extra bra pris!

Confetti som virvlar runt i luften

När börjar Black Week?

Black Week 2023 startar officiellt kl. 10:00 den 17 november och pågår till och med kl. 23.59 den 27 november. Black Friday 2023 infaller den 24 november.

Låt prisfesten 2023 börja!

Mer om Dustin Takeback

Black Week och Black Friday kanske medför att ni bestämmer er för att byta ut en del av er IT-utrustning? I så fall vill vi gärna passa på att tipsa om vår återtagstjänst Takeback där vi möjliggör en mer cirkulär IT-användning. Det ni inte längre behöver eller har användning för kan bli till glädje och nytta på annat håll. Ett mer hållbart sätt som ger din gamla IT en andra chans.

Läs mer