Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

We keep the public sector moving

Sedan 1984 har vi levererat IT-produkter. Men precis som IT utvecklas så utvecklas vi. Idag levererar vi även tjänster och lösningar till offentlig sektor.

Dustins Public-team

För större kunder och leveransavtal tillsätter Dustin alltid ett kundteam för att optimera kvalitén i leverans och logistik. Tillsammans med kunden tillsätter vi dedikerade personer för varje affärsområde och på alla berörda avdelningar.

Så här kan ditt kundteam se ut:

 • Kundansvarig & affärsorienterad projektledare, Key Account Manager
 • Leveransavtals- & informationsansvarig
 • Inkommande order/beställningsteam, dedikerade innesäljare på en egen slinga för telefon, mail, fax, webb och online-beställningar
 • Back Office Support team, support, service, retur- & garantiärenden
 • Funktionsansvarig för webb & startsida
 • Klienttjänsteansvarig
 • Logistik-, leverans- och tjänsteteam (Dustin-lagret i Rosersberg)
 • E-sourcingansvarig
 • Kvalité-, miljö- & etikansvarig
 • Ekonomi-, faktura- & finansansvarig
 • Produktspecialistteam, dedikerade på samtliga produktområden

Några av våra kunder

Kundcase

Kunskapsbanken

Björknässkolan

Med över 1000 elever och lika många elevdatorer är verksamheten på Björknässkolan i Saltsjö-Boo helt och hållet beroende av att tekniken fungerar. Skolan tog hjälp av Dustin för att flytta sin klienthantering till molnet.

Kunskapsbanken

Täby kommun

Täby kommun ville satsa på ett aktivitetsbaserat kontor med virtuell IT-miljö och valde Dustin som partner.

Kunskapsbanken

Norlandia

För norska skol- och vårdkoncernen Norlandia är det grundläggande att alla deras skolor har en bra digital plattform med allt från datorer till 3D-skrivare. Tidigare var IT-utrustningen spretig och svår att underhålla. Skräddarsydd webbutik och standardiserad leverans blev lösningen.

Våra tjänster och lösningar

De senaste åren har vi utökat vår specialistkompetens inom avancerade tjänster och lösningar för att bli en ännu bättre strategisk IT-partner.

Genom förvärv av en rad bolag i Norden och Nederländerna som är specialiserade inom nätverk, säkerhet, lagring, licenser, IT-drift, mobilitet, print och klient kan vi erbjuda helhetslösningar för såväl hårdvara som kundunika tjänster.

Idag ingår spetskompetens från DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute, Saldab IT och Vincere Groep i Dustinfamiljen. Dustin Sverige AB har toppcertifieringar inom bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE och Microsoft.

Läs mer

Ramavtal

Som representant för myndighet, region, kommun eller skola kan du göra avrop från ett stort antal offentliga ramavtal som tecknats mellan Dustin och Kammarkollegiet respektive Adda.

Ramavtal med Kammarkollegiet Ramavtal med Adda

Med Dustin kan du känna dig trygg med en stark etisk kod och djupt rotade hållbarhetsinitiativ.

Våra fokusområden och 2020 mål

Minskad klimatpåverkan

Vi ska minska vår klimatpåverkan med 40 procent till år 2020 jämfört med 2014/2015.

Ansvarsfull resursanvändning

Vi ska ha återtagit 140 000 sålda enheter till år 2020.

Affärsetik och anti-korruption

100 procent av våra verksamhetsområden ska genomgå en riskbedömning avseende affärsetik och anti-korruption och 100 procent av de rapporterade incidenterna ska följas upp.

Mångfald och jämställdhet

Vardera kön ska senast år 2020 vara representerat till minst 40 procent i hela organisationen.

Ansvarsfull tillverkning

100 procent av våra leverantörer från vilka inköpen uppgår till mer än 200 000 svenska kronor eller motsvarande per år ska uppfylla de åtaganden som finns i vår uppförandekod. Vi har utfört 80 fabriksinspektioner på plats innan 2020.

Joakim Aspelin
Joakim Aspelin, försäljningschef Large Corporate & Public