IT-tjänster och lösningar som utvecklar din verksamhet.

Vi är en av Nordens ledande leverantörer av IT-produkter med tillhörande tjänster. Tillsammans med vår kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda rätt IT-lösningar som låter dig utveckla din verksamhet. Oavsett din roll eller din bransch. Oavsett om du vill uppfylla en vision eller lösa en utmaning.

Med fokus på det mindre eller medelstora företaget erbjuder vi paketerade tjänster och lösningar inom Arbetsplats (klient), Infrastruktur (server, datalagring, nätverk, säkerhet), Mjukvara (licens), Mobilitet (moln, verksamhetsnära appar) och Print (dokumenthantering). Inom dessa områden erbjuder vi även skräddarsydda lösningar för företag och organisationer av alla storlekar.

Vill du jobba enklare, mer mobilt eller smartare? Behöver du en kraftfull och flexibel infrastruktur eller helt enkelt söker en kostnadseffektiv och elegant lösning? Vi är en IT-partner som kan lösa dina kort- och långsiktiga IT-behov. Och vi finns nära dig. Våra IT-hantverkare finns på ett 20-tal orter från Malmö i söder till Umeå i norr.

IT kan vara så enkelt. På vårt sätt.

Eller läs mer i vår kunskapsbank där du hittar massor av artiklar om de senaste IT-trenderna, smarta lösningar samt kundreferenser.

Låt oss hjälpa dig få liv i din IT.

Våra lösningar

Vi erbjuder paketerade och skräddarsydda tjänster och lösningar inom Arbetsplats (Klient), Infrastruktur, Mjukvara, Mobilitet och Print.

Din roll

Oavsett om du är IT-chef och dagligen arbetar med IT, eller är vd på ett mindre företag och måste bara hantera IT-frågor, så förstår vi din vardag.

Din bransch

Olika branscher har olika förväntningar och krav på IT i sin verksamhet. Det vet vi.