Tjänster och lösningar

Vi förenklar din IT-vardag

Vi utmanar hela tiden oss själva för att du enklare ska kunna hitta rätt IT-produkter och tjänster. Samtidigt vill vi att du ska känna dig trygg i att kunna göra hållbara val. Därför erbjuder vi dig nu ett ännu större utbud av tjänster, lösningar och rådgivning.

Vi hjälper företag med

En IT-infrastruktur att lita på

Säkerhet på alla områden

En IT-plan för framtiden

En flexibel arbetsplats

Lösningar att växa med

Kontakta oss, så hjälper vi dig hitta rätt lösning för din verksamhet.

Varför Dustin

Som helhetsleverantör med ett brett utbud av IT-produkter, tjänster och lösningar kan vi hitta rätt Iösning för dig. Dessutom behöver du bara en kontakt för alla dina IT-behov.

Vi tror på enkelhet och effektivitet. Att göra det komplexa lätt att förstå och ge dig en så smidig kundupplevelse som möjligt. Det är därför vi erbjuder support på lokala språk. För att vara nära dig, för att snabbt kunna lösa dina problem och för att du ska ha någon att bolla med.

Vi jobbar hela tiden med innovation för att göra våra tjänster bättre, din IT-vardag enklare och ge dig en kundupplevelse utöver det vanliga.

Samarbetspartners

Dustin Sverige AB har ISO-certifikat 9001, 14001 och 45001 samt toppcertifieringar inom bl.a. Apple, Dell, Cisco, VMWare, Citrix, Fortigate, HP, HPE och Microsoft.

specialister