Våra managerade IT-tjänster och lösningar ger dig ett försprång.

Vårt breda utbud av managerade tjänster låter dig fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som du kan räkna med att IT fungerar som det ska. Du abonnerar på en tjänst som levereras över molnet och låter oss sköta resten.

Läs mer om vårt erbjudande och se vår film om vad som är så speciellt med managerade tjänster.

Välkommen till en smartare IT-vardag.

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kontaktar någon av våra specialister dig.

Jag vill bli kontaktad

Icon WorkplaceArbetsplats

Ge dina användare en effektiv arbetsplats med de senaste verktygen. Med våra tjänster och lösningar får din verksamhet en bra användarupplevelse utan att kompromissa med säkerheten. Vi hjälper dig med allt från analys och rådgivning till effektiv användarsupport. Det ger dig mer tid till annat.

Låt oss sköta driften så ser vi till att din verksamhet alltid har en fullt skalbar infrastruktur med hög tillgänglighet, prestanda och säkerhet. Förutom att leverera och installera kundanpassade IT-lösningar erbjuder vi en rad paketerade tjänster. Välj mellan egen server eller olika molntjänster.

Icon NetworkNätverk

Med hjälp av våra smarta nätverkstjänster är dina användare alltid uppkopplade genom en säker förbindelse, oavsett om de ska kommunicera genom ett lokalt eller trådlöst nätverk. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhets behov och kan sedan sköta resten.

Icon SecuritySäkerhet

Låt våra säkerhetsexperter installera och sköta underhållet av din säkerhetsmiljö. Vi håller oss uppdaterade kring de senaste säkerhetshoten och ligger ständigt steget före. Du slipper oroa dig för säkerheten och kan istället fokusera på att utveckla verksamheten.

Icon ITIT-rådgivning

Vi kan stötta dig med rådgivning i allt från daglig drift till strategiska IT-beslut. För samtliga av våra tjänsteområden har vi medarbetare med kompetens inom projektledning, drift, design, implementation och support. Det förenklar beslutsprocessen för dig.

vi löser

Löser dina utmaningar.

Vi ger dig tid över att fokusera på din kärnverksamhet och ser till att du och dina användare kan jobba effektivt och säkert.

specialister

Specialister på det vi gör.

Du får tillgång till specialistkompetens och strategisk rådgivning inom varje område för att möta dina behov.

helhetslösning

Erbjuder helhetslösningar.

Vi har ett brett produktutbud med tillhörande tjänster och lösningar, samt kompetensen att välja rätt lösning för ditt företag.

article cover photo

Trender & Nyheter

Dustin vinner upphandling som IT-driftspartner till Øresundsbron

Dustin har i hård konkurrens vunnit upphandling om förvaltning av Øresundsbrons IT-driftsmiljö samt driftskonsultation. Uppdraget omfattar i huvudsak förvaltning av Øresundsbrons IT-miljö med tillhörande molntjänster i både Danmark och Sverige.

16 augusti 2018
article cover photo

Infrastruktur

Shadow Cloud – vad är det och hur går det till?

Vad är Shadow Cloud? Är du tveksam till att lägga ditt företags data i molnet? Hela 90 % av företagen har idag medvetet valt att använda någon form av molntjänst.

29 juni 2018
article cover photo

Infrastruktur

Fokus på verksamheten

När GDL:s moderbolag beslutade att decentralisera IT till dotterbolagen i Sverige och Danmark rekryterades IT-chefen Carl Terneus. Han hittade sin IT-partner i Saldab, en del av Dustin Group.

28 juni 2018

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Vi erbjuder IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag och offentlig sektor.

Inom tjänster och lösningar har vi förvärvat bolag där spetskompetens ingår. Nu finns Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute och Saldab IT i Dustinfamiljen. Vissa av dem under eget varumärke, andra som en integrerad del av Dustin. Vi erbjuder också cirka 255 000 produkter.

Vår kunskap i kombination med över 30 års erfarenhet som en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter gör att vi kan hitta rätt helhetslösning för ditt företag.

Dustin har mer än 1 500 medarbetare.

Omsättningen verksamhetsåret 2017/18 uppgick till 10,3 miljarder SEK och drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden.

Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.

Dustin Sverige AB har ISO-certifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 och AFS samt toppcertifieringar inom bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE och Microsoft.

specialister