Eventkalender

På den här sidan ser du Dustins kommande aktiviteter som arrangeras med olika teman och partners. För att läsa mer och ta del av en aktivitet klickar du på knappen för anmälan vid respektive tillfälle.

Valfritt datum

Workshop
Modern Workplace – en digital
modern arbetsplats

Anmäl dig till en kostnadsfri workshop i Modern Workplace
med vår expert Fredrik Berg. Du kommer få veta hur du kan
hantera dina klienter på ett enkelt och säkert sätt genom att leverera
hela företagets IT från molnet och utan lokal infrastruktur.

16–18 april

Event
SETT-mässan 2024

I vår monter träffar du specialister på utbildning, teknik och återtag och får dessutom ta del av erbjudanden och möjligheter till fortbildning. Vi kommer erbjuda sessioner direkt i vår monter om hur ni som organisation kan skapa hållbarhet med teknik och lärande men också hur ni på ett enkelt sätt hanterar ekosystemet för era enheter. Vi kommer även bjuda på pedagogiska samtal i vårt café och visa hur man kan personifiera sina enheter med hjälp av en iPad.

Du hittar oss i monter K:14.

Kistamässan

 • 16–18 april

7 maj 2024

Event
Dustin IT Inspiration Day Sverige

Under denna spännande dag i Stockholm får du uppleva de senaste trenderna och mest inspirerande idéer inom IT och teknik. Tillsammans med våra partners och vänner har vi skapat ett program fyllt med insiktsfulla föreläsningar och diskussioner om ämnen kopplade till framtidens IT-landskap.

Radisson Waterfront, Stockholm

 • 7 maj kl. 12:00–18:30

30 maj kl. 08.30-12.00

Event
Cisco Security

Välkommen till vårt seminarium som cybersäkerhet! Vi har samlat experter från både Dustin och Cisco som tillsammans med internet-pionjären Patrik Fältström kommer att ge dig en lärorik förmiddag! Vi kommer bland annat diskutera hur säkerhetslösningar och hotbilder påverkas av dagens komplexa IT-miljöer och hur du kan arbeta proaktivt med din IT-säkerhet. Läs mer och anmäl dig redan idag!

Strandvägen 7A, Stockholm

 • 30 Maj kl. 08.30-12.00

Torsdag 21 mars

Event
Webbinariet – Mac in your business

I dagens dynamiska landskap utvecklas arbetsplatstrenderna ständigt. Följ med oss när vi fördjupar oss i de senaste förändringarna på arbetsplatsen och utforskar varför det är viktigt att integrera Mac i din organisation

WebinarGeek

 • Torsdag 21 mars Kl. 10-11 CEST

16 mars

Event
Hur behåller och rekryterar vi talanger i dagens klimat?

Välkommen att delta på ett rundabordssamtal ihop med andra viktiga talangjägare. Patrick Hamilton Walsh, författare & global talent thought-leader kommer att finnas på plats och dela med sig av sina erfarenheter på ämnet.

Efter sista sessionen är alla deltagare välkomna på en härlig After Work. Hoppas att vi ses!

 • 16 mars
 • kl. 08:30-11:00, 11:30-14:00 alternativt 14:30-16:30.
 • Apples huvudkontor, Kungsgatan 49

10 November

Event
Möjligheterna med digital innovation - Dell Technologies Forum

Ett event med något för alla som är intresserade av IT. Ämnen så som Multi-Cloud, Hybrid Work, Modern Data Center, Edge och IT-säkerhet kommer att avhandlas. Vi är stolt sponsor till eventet och ser fram emot att träffa dig på plats.

Anmäl dig redan idag så ses där!

 • 10 november
 • kl. 08:00–16:00
 • Quality Hotel Friends, Solna

Any date

On-demand
Expo Connected 2021

Welcome to our digital on-demand event Expo Connected. Sign up for the perfect blend of inspiring keynote speakers, breakout sessions and digital exhibitions.

All material will be available until 19th November.

 • 6-7th October 2021

9 November

Säkerhetswebinar

Få en uppdatering om det senaste inom cybersäkerhet på lunchen. Anmäl dig till vårt korta webinar där Dustin och Truesec berättar om hur du skyddar dig och ditt företag mot ett av de största hoten idag – cyberbrott.

 • 11.30 - 12.00

14 November

Event
Lenovo Imagine

Kom och prata om en hållbar framtid med oss i vår monter! Lenovo Imagine '23 kommer börja i den framtid som ännu inte är här. Den framtid som startar i vårt nu. Tillsammans ska vi fördjupa oss i framtidsspaningar och vilka trender det är dags att starta, tillsammans ska vi göra vår framtid till nu. Välkommen till eventet där IT-branschen möts! På Sergel Hub och SPACE!

 • 09:00 - 20:30

23 November

Webinar
Dynamics och AI

Förlora ingen säljtid i onödan. Anmäl dig till vårt korta lunchwebinar där vi på Dustin berättar om hur du kan förbättra ditt kundflöde med hjälp av Microsoft Dynamics och AI, så att du blir en bättre och mer effektiv säljare.

 • 11.30 - 12.00

23 November

Frukostseminarium
Hållbart Näringsliv

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium.
Hur kan företag i den linjära ekonomin sadla om och satsa på cirkulära erbjudanden och en cirkulär framtid?
Exempel från HP och Dustin, två företag i IT-branschen som satsar på en cirkulär framtid, presenteras och diskuteras under detta frukostseminarium.

 • 08.00 - 08.45

6 mars

Event
Innovativa Lösningar för HR och IT: Utmaningar och Möjligheter

Välkommen till en spännande diskussion om framtidens HR och IT, presenterat av Dustin och Apple. Tillsammans med HR-chefer och branschexperter kommer vi att utforska de utmaningar och möjligheter som våra organisationer står inför idag. HR och IT kan samarbeta för att forma en mer effektiv och attraktiv arbetsmiljö för framtiden. Vi ser fram emot att välkomna dig.

At Six Stockholm.

 • 8:30 - 12.20