Enastående möteskvalitet med utrustning från HP och Poly

Poly Studio X50 + Tc8 Touch Control
Poly + HP logo

HP och Poly är nu ett:

Poly erbjuder en mängd hybrida arbetslösningar som stärker HP:s position, inklusive programvara, videokonferenser, kameror, tal och headset. Polys enheter förbättrar medarbetarnas produktivitet och ger kunderna ökad synlighet, säkerhet, inblick och hanterbarhet. Se våra rekommenderade mötesrumslösningar nedan – från hemmakontoret till den stora salen på kontoret.

Hemmakontor

Detta Hybrid Work-set utnyttjar Poly Studio P5 som en enkel USB-videokamera tillsammans med högtalartelefonen Poly Sync 20 och ett Poly Voyager headset. Poly Lens-appen medföljer P-seriens produkter för att hantera alla dina Poly Personal-enheter för tal, video och headset. Perfekt för hemmakontoret och hybridarbete där din arbetsstil kräver en mobil videolösning med professionell ljudkvalitet.

home office, desk and a chair

Fokusrum

Detta certifierade Microsoft Teams-rum utnyttjar Studio P15 som en enkel USB-videobar tillsammans med pekkontrollen Poly GC8 och en PC. Perfekt för ett fokusrum där du behöver ett fullt utrustat system med ljud och video av professionell kvalitet – som bara fungerar!

Fokusrom

Mötesrum

Detta certifierade Microsoft Teams-rum utnyttjar Poly Studio R30 som en enkel USB-videobar tillsammans med pekkontrollen Poly GC8 och en PC. Perfekt för små rum som behöver ett fullt utrustat samarbetssystem med ljud och video av professionell kvalitet – som bara fungerar!

Møterom

Stora mötesrum

Detta certifierade Microsoft Teams Room-kit utnyttjar Poly Studio X50 som en fullt integrerad Android-videolinje tillsammans med pekkontrollen Poly TC8. Perfekt för stora rum där du behöver flexibiliteten hos en enkel eller dubbel skärm och ett allt-i-ett-samarbetssystem med ljud och video av professionell kvalitet – som bara fungerar!

Store møterom