Hur fungerar HP Instant Ink?

HP Instant Ink baseras på sidor, inte patroner/kassetter. När du har registrerat dig för tjänsten behöver du aldrig komma ihåg att gå till affären för att köpa patroner eller kassetter igen! Din skrivare berättar när du är på väg att få slut på bläck och då skickas automatiskt nya patroner.

Din månadsavgift innefattar bläck- och toneranvändning, leverans och återvinning. Och oroa dig inte om dina utskriftsbehov ändras, du kan enkelt byta plan när som helst eller avsluta tjänsten när det passer dig.

Prissättning utifrån antal utskrivna sidor

HP Instant Ink använder stora patroner och kassetter, prissättning utifrån antal utskrivna sidor och leverans direkt till dig när det är dags att byta. Detta innebär färre patroner/kassetter och kortare leveranser vilket sparar både pengar och miljö.

Så här fungerar det

Välj abonnemang

Någon sida i månaden eller full fart hela dagen? Det finns en prenumeration för alla. I prenumerationen ingår bläck eller toner, smidig leverans och förbetald återvinning.

Bläck eller toner skickas till dig utan extra kostnad

När bläck- eller tonernivåerna är låga skickas automatiskt en ny patron/kassett. Patroner/kassetter skickas innan du behöver dem så att du aldrig står utan.

Njut av total flexibilitet

Du kan när som helst avbryta eller byta plan. Om du inte använder alla sidor överförs de automatiskt till nästa månad.

Jag vill köpa en skrivare från HP där jag sedan kan påbörja ett abonnemang

Här nedan ser du alla skrivare som är kompatibla med HP Intant Ink. Beställ den skrivare som möter dina behov. När du installerar skrivaren får du fråga om Intstant Ink och kan du signa upp för det abonnemang som passar dig bäst. Tänk på att ha:

 • En internetanslutning till skrivaren.
 • En giltig e-postadress.
 • En giltig betalningsmetod (för debitering).

Jag har en HP skrivare – hur går jag tillväga? 

Börja med att se om din skrivare är kompatibel med HP Instant Ink. Om ja får du frågan om att skapa ett HP account (eller ange ditt befintliga) för att sedan anmäla ett abonnemang. Vill du läsa lite mer om Instant Ink innan du tar dig vidare kan du göra det här.

Kontrollera om din HP-skrivare fungerar med Instant Ink

 • Baserat på plananvändning, internetanslutning med en kompatibel HP-skrivare, giltig betalningsmetod, e-postadress och en leveranstjänst i ditt geografiska område.
 • Baserat på en månatlig abonnemangskostnad för sidplanen HP Instant Ink 1500 jämfört med genomsnittlig kostnad per sida hos motsvarande svartvita A4-laserskrivare och -MFP:er < 450 USD som använder integrerade originalkassetter med standardkapacitet (toner och trumma i en kassett). Buyers Lab oktober 2020, studie beställd av HP, baserad på forskning på offentligt tillgänglig information per den 30 september 2020. Skrivare utvalda efter marknadsandel enligt rapport från IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. För information och den senaste rapporten, se: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW.
 • Baserat på månadsavgiften för en HP Instant Ink-plan med 700 sidor utan att köpa ytterligare uppsättningar av sidor, i jämförelse med vad det kostar per sida att skriva ut ISO/IEC 24711-sidor på de flesta traditionella A4-färgskrivarna och MFP:erna med originalbläckpatroner med standardkapacitet som generellt kostar följande: < 200 EUR i de flesta EMEA-länder och i Storbritannien < 200 GBP. Försäljningspriser har inte beaktats i den här studien. HP Ink Advantage-skrivare har uteslutits eftersom hårdvara och tillbehör inte är standard. Buyers Lab July 2020-studien beställdes av HP och är baserad på information som finns tillgänglig offentligt från och med 1 juni 2020. Skrivarna har valts efter marknadsandelar i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Mer information: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW
 • Programmets tillgänglighet varierar. Det är för närvarande möjligt att lämna in HP-originalpatroner och -kassetter för återvinning i över 60 länder, områden och regioner i Afrika, Asien, Europa och Nord- och Sydamerika via programmet HP Planet Partners. Gå till hp.com/recycle för mer information.
 • Skrivarna måste vara direktanslutna till internet för deltagande i programmet. Internetåtkomst säljs separat.
 • Byt plan eller avbryt planen när som helst online.Om du bestämmer dig för att säga upp HP Instant Ink-planen kan du återgå till att använda originalpatronerna HP Standard eller XL. Planuppgraderingar gäller direkt och debiteringen sker retroaktivt eller under nästkommande betalningsperiod, beroende på vad användaren har valt. Nedgradering av planen eller uppsägning av tjänsten träder i kraft efter den sista dagen av den aktuella betalningsperioden. Gå till hpinstantink.com/terms för fullständig information.
 • Överföring innebär att outnyttjade sidor kan läggas till på ett överföringskonto och därefter användas utöver sidantalet i en månadsplan. Överföringskontots saldo är begränsat till dubbla antalet sidor enligt den månatliga tjänsteplanen för toner och det tredubbla antalet sidor enligt den månatliga tjänsteplanen för bläck. (Tonerexempel: Upp till 100 sidor kan överföras för planen med 50 sidor. Bläckexempel: Upp till 300 sidor kan överföras för planen med 100 sidor.)
 • 80 % av HPs originalbläckpatroner består av 45–70 % återvunnet material. 100 % av HPs originaltonerkassetter består av 5–45 % återvunnet material från konsumenter eller industri. Detta innefattar inte tonerflaskor. Gå till www.hp.com/go/recycledcontent för att se en lista.
 • Kunden ansvarar själv för eventuella avgifter för extra sidor under månaderna med tjänsten. Erbjudandet är giltigt i de länder (”deltagande länder”) där (i) HP Instant Ink-tjänsten tillhandahålls och (ii) värva-en-vän-programmet pågår, under förutsättning att både den befintliga kunden och den värvade kunden bor i deltagande länder. Erbjudandet kan variera för olika länder eller i fråga om datum. Måste vara över 18 år. Om tjänsten inte har avslutats på hpinstantink.com kommer en månatlig tjänsteavgift att debiteras ditt kontokort i slutet av kampanjperioden, baserat på den valda planen plus potentiella/tillämpliga extra avgifter. För befintliga kunder som rekommenderar HP Instant Ink, kommer endast kvalificerade värvningar (definierade i villkoren för HP Instant Ink) att vara berättigade till tjänster inom värva-en-vän-programmet, motsvarande det abonnemang som har valts. Det finns ingen gräns för hur många månader befintliga kunder kan vara berättigade till genom värva-en-vän-programmet. Värvade kunder måste använda en värvningslänk eller -kod för att aktivera registreringen – högst en värvningskod/-länk per skrivare kan användas. Det krävs ett konto för HP Smart och ett för HP Instant Ink och att villkoren för tjänsten HP Instant Ink godkänns. Det går inte att lösa in erbjudandet mot kontanter, om inte detta krävs enligt lag. Programerbjudandet får kombineras med andra erbjudanden från HP – mer information finns i villkoren för värva-en-vän-programmet. Kräver kompatibel skrivare, onlineregistrering, giltig betalningsmetod, e-postadress och internetanslutning till skrivaren.
 • Kostnadsfria foton omfattar alla foton som skrivs ut från en mobil enhet på papper med en storlek på upp till 13 x 18 cm. Kräver registrering för en HP Instant Ink-betalplan, internetanslutning till kompatibel skrivare, giltigt kontokort, e-postadress och leveranstjänst i ditt geografiska område. Foton som skrivs ut på papper i storleken upp till 13 x 18 cm från mobila enheter dras inte från det månatliga sidantal som ingår i din HP Instant Ink-plan. Begränsningar kan förekomma. Sidor som skrivs ut från din mobila enhet som inte är foton, eller foton som skrivs ut på papper som är större än 13 x 18 cm dras från det månatliga sidantal som ingår i din HP Instant Ink-plan. Skrivaren behöver ha en direkt anslutning till internet för att det ska gå att delta i programmet. Internetåtkomst säljs separat. Mer information om Instant Ink-planer finns på hpinstantink.com. Mer information om lokala utskriftskrav finns på hp.com/go/mobileprinting.