Klienter & tillbehör

Här hittar du trender och tips kring den senaste tekniken, smarta klientlösningar och allt annat som har med klienter att göra.

Så kan snabba SSD-diskar höja produktiviteten i din verksamhet

Tar det lång tid att starta upp datorn eller att föra över filer till din backup-disk? Med den nya NVMe-tekniken kan du räkna med ännu snabbare dataöverföring, kortare väntetider och högre produktivitet.

25 maj 2020
Allt du behöver i ett paket

Contour Travel Kit kombinerar några av Contour Designs populäraste produkter. Tanken är att du ska kunna bära med dig dem och sätta upp en ergonomisk arbetsplats var du än är.

8 maj 2020
Ditt kontor är inte så dumt som du tror

Det smarta hemmet är redan verklighet. När blir det smarta kontoret också det? Experten: “Den IT-chef som vågar, vinner det smarta racet och medarbetarnas gunst”.

17 april 2020
Guide: Den definitiva skärmguiden

Vad som är rätt skärm för en medarbetare kan vara helt fel för en annan. Allt beror på vad man använder datorn till. Så här väljer du rätt skärmar till företaget.

6 april 2020
Verktyg för modernt samarbete

Genom att kombinera sin kunskap om datorskärmar med sin erfarenhet från pc-marknaden har Dell skapat produkter för den moderna samarbetsytan. Det är en plats där människor kan mötas, utbyta idéer och växa tillsammans.

30 mars 2020
7 skärmar som sticker ut

Vare sig du vill ha bästa skärmen för bildredigering, skarpaste upplösningen eller bara största skärmen på kontoret så kommer du säkert att hitta din favorit.

27 mars 2020
5 smarta prylar för att jobba på distans

Här är en lista på saker som hjälper dig komma bort från det scenariot och istället jobba snabbare, mer ergonomiskt och bättre hemifrån.

26 mars 2020
Så väljer du rätt skärm för uppgiften

Skärmen är avgörande för hur vi trivs framför datorn. På senare år har det kommit flera nyheter som gör skärmjobbandet både roligare och bekvämare.

16 mars 2020
Välj rätt dator till skolan

När du väljer datorer till skolan är det viktigt att låta pedagogiken och läroplanen styra säger Mathias Törnblom, Customer Technology Evangelist på Dustin.

4 november 2019
Mobil arbetsplats – det här behöver du

Det finns stora möjligheter att jobba mer effektivt på distans, jämfört med att sitta hela arbetsveckan på kontoret. Med rätt utrustning utnyttjar du tiden på bästa sätt.

16 oktober 2019
En PC på fickan

Nya Samsung Galaxy Note 10-serien är för dig som behöver kunna integrera varje aspekt av arbetslivet och privatlivet i mobilen. Serien bjuder på två storleksalternativ och är bokstavligen en dator som ryms i din ficka.

13 september 2019
Workstations enligt Dell

En workstation är något mycket mer än bara en kraftfull dator. Den är byggd för extrem tillförlitlighet och är oftast specialkonstruerad efter vilka applikationer som den ska köra.

17 juli 2019

Mötesrum

Här blir du inspirerad av de senaste trenderna och teknikerna inom såväl fysiska mötesrum som digitala samarbetsverktyg.

TIPS: Vett och etikett för videomötet

Videosamtal sparar både tid och miljöresurser. Men de medför också vissa utmaningar. Här är expertens bästa tips för ett smidigt digitalt sammanträde.

19 maj 2020
Verktyg för modernt samarbete

Genom att kombinera sin kunskap om datorskärmar med sin erfarenhet från pc-marknaden har Dell skapat produkter för den moderna samarbetsytan. Det är en plats där människor kan mötas, utbyta idéer och växa tillsammans.

30 mars 2020
Effektivare samarbete i Teams

Att Microsoft Teams är Microsofts snabbast växande företagsapplikation någonsin är om något ett bevis på att marknaden har suktat efter nya innovativa verktyg som kan ta vårt samarbete till nya höjder.

4 november 2019
Bättre konferensrum med rätt teknik

Utrusta konferensrummen med den senaste tekniken för att underlätta möten och presentationer. Med rätt prylar undviker ni teknikstrul och kan vara kreativa istället. Vi har valt ut fem innovationer som tar konferensrummet till nästa nivå.

21 maj 2019

Print

Trots att det pratas mycket om det pappersfria kontoret behöver vi ändå skriva ut då och då. Vilken är den bästa printlösningen för dig? Vi har svaret.

Xerox vill hjälpa sina kunder att göra hållbara val

När man pratar skrivare och hållbarhet är det lätt att fastna i att diskutera skrivaren och förbrukningsmaterialet. Men för Xerox handlar det lika mycket om att utbilda och stötta användaren att använda sin skrivare på ett mer hållbart sätt.

16 mars 2020
Trygga och enkla utskrifter med Managed Print

Med tjänsten Managed Print vill Dustin ge sina kunder en enkel, säker och hållbar printlösning till en fast månadskostnad.

16 mars 2020
Mer miljövänliga utskrifter med originalbläck och toner

Vad är egentligen ett bra val när det kommer till våra utskrifter? Här delar Ola Warrén från HP med sig av sina bästa tips för dig som vill skriva ut mer miljövänligt.

10 januari 2020
Guide: Välj rätt skrivare

Du vet att du behöver en skrivare – men vilken? Med den här guiden vill vi hjälpa dig att hitta rätt skrivare för dig eller din organisation.

9 april 2019

Övrigt

Behöver du en kamera? Ett ljudsystem? Eller vill du mest ha koll på tekniktrenderna överlag? Då har du kommit rätt.

Experternas bästa råd till IT-team som jobbar hemifrån

Så jobbar ett IT-team bäst på distans. Experterna på The Remote Leader Project ger sina fyra bästa tips.

17 juli 2020
Webinar: Smart samarbete och kraftfulla funktioner i Teams

Lär dig mer om hur du förenklar planering, underlättar distansarbete och effektiviserar digitala möten.

29 juni 2020
Webinar: Hur kan Teams skapa värde för din verksamhet?

I det här första webinaret om Teams går vi igenom de grundläggande funktionerna och förklarar hur Teams kan skapa värde för din verksamhet.

17 juni 2020
5 verktyg för videokonferensen

Det finns en ocean av verktyg för videokonferenser. Vi listar fem av de mest populära och går igenom deras viktigaste funktioner.

11 juni 2020
Jobbet är något vi gör, inte en plats vi går till

Det lönar sig att uppgradera till ett modernt operativsystem och ny laptop. Med Windows 10 Pro blir arbetet säkrare, enklare och mer effektivt. Dessutom gynnar det ett mobilt och flexibelt arbetssätt för medarbetarna.

10 juni 2020
Microsoft 365 Business Standard – en hel familj av smarta applikationer

Här berättar vi allt om hur ditt företag kan maximera produktiviteten och samarbetet med hjälp av Microsoft 365 Business Standard.

10 juni 2020

Besök vårt arkiv för fler intressanta artiklar.