Kan ditt företag stå emot en cyberattack?

Upptäck hur Ciscos säkra lösningar för små och medelstora företag skyddar dina medarbetare, tillgångar och enheter överallt. Oavsett om du behöver tillhandahålla säker åtkomst till alla programvaror och enheter eller molnbaserade smarta sensorer och videoövervakning erbjuder vi flexibla och prisvärda verktyg som hjälper dig att skydda dina medarbetare, enheter och tillgångar var de än befinner sig.

43 % av alla cyberattacker riktar sig mot små och medelstora företag. Endast 18 % av de små och medelstora företagen har rätt infrastruktur för att kunna försvara sig mot cyberattacker och 83 % av de små och medelstora företag som drabbas av en attack saknar ekonomisk beredskap för att återhämta sig.* Är din verksamhet säker?

Säkra affärsverksamheten med några av Ciscos viktigaste byggstenar

Gör det möjligt för dina medarbetare att arbeta var som helst med Ciscos säkerhetslösningar tack vare Ciscos flexibla, molnbaserade produktportfölj som levererar branschledande skydd mot hot och erbjuder säker åtkomst, stark autentisering och tillförlitlighet för enheter via till exempel: Cisco Duo, Cisco Paraply, Cisco Secure Endpoint.

Som litet eller medelstort företag är tillväxt förmodligen ett av dina viktigaste mål. Förbättra dina arbetsytor med säkra nätverk, smarta kameror och miljösensorlösningar från Ciscos molnbaserade Meraki-portfölj.

Läs mer om Ciscos tjänsteportfölj för SMB här:

Till PDF

Vill du veta mer?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon 08-553 44 553.

Måndag - fredag
08:00-17:00