Cisco Business är en portfölj med produkter som accesspunkter, switchar och routrar som designats för små och medelstora företag från grunden och upp. Alla produkter hanteras via Ciscos Business Mobile-app eller webb-dashboard och ger dig full kontroll över dina nätverk.  Modellutbudet är så brett att du hittar den modellen som passar just ditt scenario. Cisco Business serien kräver ingen licens, det är bara att koppla in och köra igång.

Bästsäljare

Hållbart

Enkel

Intuitiva verktyg för webb- och mobilnätshantering gör att installationen bara tar några minuter, vilket gör att du kan fokusera på tillväxt och lönsamhet.

Enkelt

Flexibel

Anpassningsbar switching, routing och trådlösa lösningar för hela din verksamhet. Många produkter som uppfyller dina tekniska och budgetmässiga krav.

Säkert

Säker

Inbyggd säkerhet minskar kostsamma intrång, samtidigt som integriteten skyddas.

Flexibel och enkel managering

Produkterna i Cisco Business kan konfigureras på tre sätt; webbgränssnitt, app eller direkt via kommandotolken. Via programvaran Cisco Business Dashboard kan du få en översikt över dina Cisco Business-produkter på ett enkelt sätt samt se statistik, enheter och anslutna klienter. Du kan också se detaljerad information om dina produkters livscykler och flaskhalsar i nätverket.

Hållbart

FindIT Network Manager

Hantera alla dina Cisco Business-switchar, routrar och accesspunkter från en plats.

Hållbart

Switchar

Avancerade switchar med många funktioner som är särskilt anpassade för små företag.

Säkert

Trådlösa accesspunkter

802.11ac-accesspunkter gör det lätt för dina anställda och kunder att ansluta sig till Wi-Fi på ett säkert sätt.

Upp till 100 användare

En serie switchar som innehåller modeller som ska passa de allra flesta scenarion. Produkter som ger dig tillförlitlig, säker och prisvärd anslutning för din verksamhet.

Cisco Business 110 Cisco business 220 Catalyst 1200Catalyst 1300

Över 100 användare

Nätverksswitchar som passar varje scenario du kan stöta på. Serien erbjuder verklig stacking som låter dig konfigurera, hantera och felsöka alla switchar i en stack som en enda enhet med en enda IP-adress.

Cisco Business 250Cisco Business 350Catalyst 1200Catalyst 1300

Accesspunkter

Cisco Business Wireless är en serie accesspunkter för små och medelstora företag. De installeras och hanteras med Ciscos Mobile-app från din mobil eller platta. Kombinerad med switchar från CBS-serierna får du en kraftfull kombinerad plattform för nätverk med robust tillförlitlighet som dessutom är helt licensfri.

Flexibla Meshpunkter

Vill du utöka täckningen kan du använda dig av Meshpunkter som installeras på ett par klick. Alla Cisco Business Wireless-system kan utökas trådlöst med Meshpunkter. Samtliga Meshpunkter kräver minst 1 Cisco Business-accesspunkt för att fungera.

Förenklad hantering

Distribuera och hantera enkelt flera Cisco Business enheter utan fysisk styrenhet eller licensiering, med hjälp av din favoritwebbläsare med det integrerade webbgränssnittet eller med din mobila enhet med Cisco Business Mobile-appen. Valfri fjärrhantering på flera platser är tillgänglig via Cisco Business Dashboard, som är gratis att använda för upp till 25 enheter.