Cisco Säkerhet

Bättre säkerhet för bättre affärer redan nu.

Cisco Säkerhet

Styrkan med Cisco är att de integrerar säkerhet överallt. De ser ett hot en gång och skyddar sedan mot detta i ditt nätverk, ditt moln, Internet, e-post och klienter. Cisco blockerar faran, svarar snabbt på avancerade hotbilder och levererar ett automatiserat skydd så att dina IT-resurser kan fokusera på annat.

Skydda användarna där de är

I ett genomsnittligt företag är 50% av medarbetarna mobila vilket innebär att de rör sig delvis eller helt utanför företagsnätverket. Se till att skydda dem var de än befinner sig genom att utvidga brandväggen och utnyttja säker DNS. Cisco erbjuder ett antal säkerhetslösningar utöver brandväggen Cisco ASA.

Umbrella, Miraki MX och Advanced Malware Protection. Låt oss guida dig genom Ciscos olika säkerhetslösningar.

1 Källa: Securing Portable Data and Applications for a Mobile Workforce. cs.co/sans-survey 2 Källa: Your Users Have Left the Perimeter. Are You Ready? IDG-rapport sponsrad av OpenDNS, nu en del av Cisco. cs.co/IDG-survey

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella är en molnlevererad säkerhetslösning som ger dig fullständig synlighet i internet-aktiviteterna på alla platser, enheter och användare. Umbrella blockerar hot innan de når nätverket och klienterna. Eftersom företag har flera platser och enheter som behöver skyddas saknas det ofta fullständig insyn i nätverks- och internetaktiviteterna. Med Cisco Umbrella får du en förutsägbar säkerhet, oavsett var dina användare befinner sig och när de är aktiva. Inte minst blockeras hoten innan de når fram.

Hitta och inneslut problemen

Ni är utsatta. Vad händer då? Hitta, stoppa och ta bort skadlig kod med en enkel och lättanvänd lösning.

Advanced Malware Protection (AMP)

Kampen mot dagens hot kräver rätt skydd. Ciscos avancerade skydd mot skadlig kod kallas för AMP, Advanced Malware Protection. AMP ger dig den synlighet och kontroll som behövs för att förhindra intrång. Det upptäcker, kapslar in och oskadliggör skadlig programvara innan skadan sker. Det innebär att ditt företag skyddas före, under och efter en attack.

Se alla produkter

Hitta den bästa AMP-lösningen för ditt företag

Skydda klienterna

Med Cisco AMP för klienter kan du blockera skadlig kod vid ingången och få synlighet på fil- och aktivitetsnivå. På så sätt kan du avlägsna skadlig kod från PC, Mac, Linux och mobila enheter.

Skydda ditt nätverk

Få synlighet på nätverksnivå och blockera avancerad skadlig kod.

Skydda e-post och webbtrafik

Lägg till AMP-kapacitet i e-post- och webbsäkerhetsutrustning lokalt eller i molnet.

Meraki MX

Meraki är en plattform där du kan managera hela närverket i ett och samma gränssnitt.

Meraki MX är en brandväggslösning som låter dig säkra ditt nätverk på bara några minuter. Tack vare en intuitiv molnbaserad instrumentpanel kan du snabbt och smidigt fjärrinstallera Meraki MX med hjälp av zero-touch-driftsättning.

Enkel synkronisering och god översikt

Det är enkelt att synkronisera säkerhetsinställningarna tack vare de inbyggda mallarna i Meraki Dashboard. Merakis instrumentpanel ger IT-avdelningen en god översikt över nätverksklienter, bandbreddsåtgång och applikationsanvändning. För att inte tala om möjligheten att trycka ut policyer för att blockera, forma eller vitlista aktiviteter för att optimera såväl prestandan som användarupplevelsen.

Fullständig insyn

Med en djupgående transparens och kontroll har du alltid insyn i alla internet-åtkomliga enheter. Varje Meraki Security Appliance stöder i sin tur flera funktioner, som en stateful-brandvägg och en integrerad Cisco intrångsskyddsmotor (IPS) som håller nätverket skyddat.

Sömlös uppdatering

Ta del av omfattande säkerhetsfunktioner i ett och samma paket. Hotdefinitioner och filterlistor uppdateras sömlöst. På så sätt är dina användare skyddade mot de senaste sårbarheterna och behöver inte oroa sig för problematiska webbplatser.

Säkerställ högsta möjliga prestanda

Inbyggda programvarudefinierade WAN-funktioner i alla säkerhetsanordningar sänker dina driftskostnader och förbättrar resursanvändningen. Det i sin tur gör att IT-avdelningen kan utnyttja bandbredden effektivare och säkerställa högsta möjliga prestanda för kritiska applikationer utan att för den delen behöva tumma på säkerhet eller dataintegritet.

Stoppa hoten direkt

Digitala företag har inte råd med stillestånd. En nästa generations brandvägg skyddar nätverket från avancerade hot.

Cisco ASA nästa generations brandvägg

Ciscos nästa generations brandvägg kombinerar brandvägg, antivirus, intrångsskydd och VPN-kapacitet. Den ger ett proaktivt försvar mot hot och stoppar attacker innan de sprider sig via nätverket. Cisco ASA med FirePOWER Services är utformat för att uppfylla alla verksamhetsbehov, oavsett storlek. Det är enkelt att konfigurera och hanteras centralt via Cisco Firepower Management Center, vilket ger fullständig synlighet i ditt nätverk. Det gör att du kan vara flexibel, spara mer och skydda verksamheten bättre.

Se alla produkter

Marknadsledande intrångsskydd

Tid till upptäckt

Besparing från automatiserad säkerhet

Bli tryggare med Ciscos brandväggar. Cisco ASA har fått högsta poäng på säkerhet i tredjepartstester och blockerar 99,4 % av hoten.
Få NSS Labs NGIPS-rapport (pdf) och AMP-rapport (pdf).

Inte säker på hur nästa generations brandvägg är bäst för ditt företag? Läs här (pdf)