Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

En flexibel arbetsplats
Ta kontoret med dig och samarbeta enkelt och smidigt

Vilka möjligheter ger du dina anställda?

Gränsen mellan arbete och fritid suddas sakta men säkert ut och anställda ställer högre krav på sina arbetsverktyg än vad de gjort tidigare. De vill uppnå en balans mellan arbete och fritid och kunna arbeta var som helst och när som helst.

Hur ser du till att dina anställda kan jobba flexibelt? Att de kan dela filer och hålla möten utan teknikstrul? Och hur ser du samtidigt till att viktig information finns som backup och inte läcker ut?

”Nu håller vi kollektivt på att lära oss att kommunicera med varandra via digitala mötesverktyg. Nästa steg blir att lära oss att samarbeta med artificiella intelligenser. Den här tekniken existerar redan idag, men vi är inte mottagliga för det riktigt än.”

– Fredrik Berg, ansvarig för Digital Workplace och Public Cloud på Dustin.

Ladda ner vårt whitepaper och läs mer om hur du skapar en digital arbetsplats som lyfter dina medarbetare och ditt företag.

Till whitepaper
woman using laptop at desk

Kunskapsbanken

Guide: Så blir ditt företag mobilt

Dagens tekniska möjligheter gör det enklare än någonsin att skapa det digitala mobila kontoret och erbjuda medarbetarna friheten att jobba var och när de vill. Vägen dit ser olika ut för olika företag och i den här guiden berättar vi om alla delar som behöver falla på plats; från teknik till organisation.

Läs guiden

Tjänster för en flexibel arbetsplats

Easy Workplace

En helhetslösning för en enklare IT-vardag

Läs mer

Modern Workplace

Smidig enhetshantering, Microsoft 365 & säkerhet som låter dig jobba var du vill

Läs mer

Meeting Room

Användarvänliga verktyg för moderna möten

Läs mer

Vill du få tips på hur du skapar en flexibel arbetsplats?
Våra specialister berättar gärna mer.

Inspiration från Kunskapsbanken

Arbetsplats

Fysioterapeutens tips på hur du jobbar mer ergonomiskt

Inge Forchhammer, fysioterapeut på Lidingö Fysioterapi, delar med sig av sina tips på vad man behöver tänka på för att jobba mer ergonomiskt hemifrån.

26 april 2021
Arbetsplats

Alla arbetsplatser kan digitaliseras

Våra kontor är inte de enda arbetsplatserna som blir digitala. Det här är vad som händer när digitaliseringen tar på sig gummistövlar.

31 mars 2021
Arbetsplats

Digital kultur är ditt hemliga vapen

Den perfekta arbetsplatsen har en stark digital kultur. Den skapar engagerade medarbetare och nöjdare kunder. Så tar du dig dit.

31 mars 2021