En flexibel arbetsplats
Ta kontoret med dig och samarbeta enkelt och smidigt

Vilka möjligheter ger du dina anställda?

Gränsen mellan arbete och fritid suddas sakta men säkert ut och anställda ställer högre krav på sina arbetsverktyg än vad de gjort tidigare. De vill uppnå en balans mellan arbete och fritid och kunna arbeta var som helst och när som helst.

Hur ser du till att dina anställda kan jobba flexibelt? Att de kan dela filer och hålla möten utan teknikstrul? Och hur ser du samtidigt till att viktig information finns som backup och inte läcker ut?

”Nu håller vi kollektivt på att lära oss att kommunicera med varandra via digitala mötesverktyg. Nästa steg blir att lära oss att samarbeta med artificiella intelligenser. Den här tekniken existerar redan idag, men vi är inte mottagliga för det riktigt än.”

– Fredrik Berg, ansvarig för Digital Workplace och Public Cloud på Dustin.

Ladda ner vårt whitepaper och läs mer om hur du skapar en digital arbetsplats som lyfter dina medarbetare och ditt företag.

Till whitepaper
woman using laptop at desk

Kunskapsbanken

Guide: Så blir ditt företag mobilt

Dagens tekniska möjligheter gör det enklare än någonsin att skapa det digitala mobila kontoret och erbjuda medarbetarna friheten att jobba var och när de vill. Vägen dit ser olika ut för olika företag och i den här guiden berättar vi om alla delar som behöver falla på plats; från teknik till organisation.

Läs guiden

Tjänster för en flexibel arbetsplats

Easy Workplace

En helhetslösning för en enklare IT-vardag

Läs mer

Modern Workplace

Smidig enhetshantering, Microsoft 365 & säkerhet som låter dig jobba var du vill

Läs mer

Presentation Technology

Allt inom audiovisuella tjänster

Läs mer

Inspiration från Kunskapsbanken

Vill du veta mer?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon 08-553 44 553.

Måndag - fredag
08:00-17:00