Modern Workplace

En effektiv & säker digital arbetsplats i molnet

Modern workplace icon

Modern Workplace är en digital arbetsplats i molnet. Hantera både datorer och smartphones i en och samma tjänst. Välj den licens som passar din verksamhet bäst och slipp oroa dig för säkerheten. Få full kontroll på kostnaderna med en fast månadskostnad. IT-rådgivning och proaktiv support ingår oavsett vad du väljer.

Det här ingår i tjänsten:

office 365

Microsoft 365

Välj den licens som passar din verksamhet bäst. Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise Mobility + Security. Med hjälp av det inbyggda verktyget Teams kan dina användare jobba mobilt men ändå samarbeta enkelt och säkert.

backup

Backup

Ta del av fullständigt dataskydd, obegränsad säkerhetskopiering och upp till sex dagliga backuper.

support

Support

Välj mellan support på vardagar (08:00–17:00) eller support på både vardagar (06:00–23:00) och helger (08:00–17:00). IT-rådgivning och proaktiv support ingår oavsett vad du väljer.

install

Installation

Dina befintliga enheter konfigureras och nya enheter installeras automatiskt.

managing

Hantering

Förse dina användare med rätt verktyg utan att göra avkall på säkerheten. Med stöd för Bring Your Own Device (BYOD) kan dina användare jobba på valfria enheter och spara alla filer i molnet.

cost

Fast månadskostnad

Allt ingår i Modern Workplace och du betalar en fast månadskostnad. Skala upp och ner efter behov.

Varför ska du välja Modern Workplace?

Förenkla klienthanteringen

Varje ny enhet installeras via molnet när dina användare loggar in för första gången. Håll koll på vem som har vilken enhet och vad status är på varje enhet. Istället för flera licenser har du en licens att hålla koll på. Skala enkelt upp och ner efter behov.

Skydda data ner på filnivå

Tack vare inbyggda molnbaserade säkerhetssystem skyddar vi dig mot hot som ransomware, phishing och dataläckage. Tjänsten skyddar dina data hela vägen ner på filnivå. Vi säkrar även upp dina data med backup om olyckan skulle vara framme.

Underlätta samarbete

Se till att dina användare alltid har tillgång till gemensamma dokument, chatt och videomöten. Oavsett enhet eller plats. Dina användare behöver dessutom bara ett login för alla sina verktyg.

Välj mellan två alternativ:

Licenser
1st line support
2nd, 3rd line support
Hantering och övervakning
Office 365 Backup
Säkerhet och regelefterlevnad
Automatisk konfiguration av enheter
Automatisk installation av program på enheter
Standard onboarding
Utökad onboarding
Migrering
Hybrid Azure AD join och Apple DEP

Modern Workplace
Standard

Välj fritt mellan Microsoft 365 Business,
E3, F1 och Enterprise mobility + Security E3
Vardagar 08:00–17:00
Vardagar 08:00–17:00
Tillägg per företag
Tillägg per företag
Tillägg per företag
Kontakta mig

Modern Workplace
Premium

Välj fritt mellan Microsoft 365 Business,
E3, F1 och Enterprise mobility + Security E3
Vardagar 06:00–23:00
Helger 08:00–17:00
Vardagar 06:00–23:00
Helger 08:00–17:00
Tillägg per företag
Tillägg per företag
Tillägg per företag
Kontakta mig

Trendrapport: Workplace

Den klassiska arbetsplatsen befinner sig i snabb förändring med nya generationers intåg på arbetsmarknaden och en accelererande teknikutveckling. Det ställer nya och högre krav på IT-avdelningar och de verktyg som förväntas stödja den framtid som redan är här.

Läs vår trendrapport Workplace och lära dig mer om framtidens arbetsplats.

Låter Modern Workplace intressant?

Boka en workshop med oss och lär dig mer om hur du skapar en säker och smart arbetsplats.

Tidigare kunde det ta en hel arbetsdag att få igång en klient. Idag konfigureras den automatiskt när användaren öppnar locket och skriver in sina användaruppgifter. Bara där har du en stor tidsbesparing.

Tobias Erhardt, CIO på XL-BYGG.

Läs hela artikeln i Kunskapsbanken

Tobias Erhard

Frågor och svar

Modern Workplace är en digital arbetsplats i molnet. Väj den klient som passar dig. Få din dator levererad färdigkonfigurerad och ha tillgång till allt var du än befinner dig.

Tjänsten kan användas av både små och stora verksamheter, okomplicerade som komplicerade, med alltifrån 100 till 10 000 användare. Tillsammans går vi igenom förväntningarna och ser om lösningen uppfyller din verksamhets behov.

Modern Workplace är baserat på Microsoft 365 med Office 365 för produktivitet, Enterprise Mobility för enhetshantering och säkerhet samt Windows 10. Ta del av slutanvändarsupport, teknisk support, lösningshantering och automatisk installation av enheter.

All modern PC-hårdvara som klarar Windows 10 stöds.

Windows 10 Pro, Pro Education, Enterprise, Education med Build 1709 eller senare.

Ja. Men det kan göras på flera olika sätt beroende på vilka kraven är. Modern Workplace kan fungera med den nuvarande miljön men valet finns också att gå direkt till molnet, stänga ner egna servrar och ha Modern Workplace som ensam lösning.

För att använda Modern Configuration (AutoPilot) behövs licens för Microsoft 365 Business, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 eller Enterprise Mobility + Security.

Ja, vi kan registrera dem med Modern Configuration (AutoPilot) eller för hantering med enbart Modern Workplace.

Med Modern Workplace får du konfiguration, efterlevnad och säkerhet för alla dina Windows 10-enheter med de funktioner som Microsoft Intune ger. Vi administrerar, tar emot varningar och ger support.

Ja, vi kan registrera dem med Modern Configuration (AutoPilot) eller enbart för hantering med Modern Workplace.

I Modern Workplace ingår onboarding med konfiguration av grundinställningar för att det ska gå snabbt att komma igång och använda lösningen. I takt med att fler funktioner behövs hjälper vi med konfiguration.

Vill du veta mer om tjänsten?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.