Presentation Technology
Allt inom audiovisuella tjänster

Behöver du hjälp med AV-teknik? Vi hjälper dig med alla delar - installation, programmering samt underhåll. Med många års erfarenhet på området hittar vi den lösning som passar dig och ditt företag bäst, oavsett om det gäller en stor hörsal eller ett mindre konferensrum.

Installation

Vare sig du behöver hjälp med tekniska installationer till mindre konferensrum eller större hörsalar så hjälper vi dig. Vid om- och nybyggnationer samarbetar vi tätt med projektets arkitekter för att hitta bästa möjliga AV-lösningar. Installationer av bild, ljud, inredning och nätverk utförs av våra egna kunniga och erfarna installatörer.

Programmering

Vi utför också programmeringar av styrsystem på nya och befintliga system med höga krav på driftsäkerhet. Vårt mål är att du som användare enkelt ska förstå hur du själv sköter anläggningen.

Service

Vi kontrollerar och underhåller din utrustning - så att du kan fokusera på din verksamhet. Med vårt Service - & Supportavtal får du en garanterad funktion till en fast kostnad. Du får även tillgång till vår serviceportal dygnet runt där du lätt kan följa statusen på dina ärenden.

Vilka fördelar har tjänsten?

Tjänsten innebär att du får tillgång till allt du behöver för att skapa de bästa AV-lösningarna för just dig och ditt företag. Installation, programmering samt underhåll sköts av kunnig personal med mångårig erfarenhet inom audiovisuell teknik. Lösningen passar alla som behöver någon typ av AV-teknik, vi anpassar tekniken utifrån dina behov.

Jag vill veta mer

Det här ingår i tjänsten

Fast månadskostnad

AV-teknik anpassad utifrån dina behov

Installation

Programmering av styrsystem

Service och support

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta oss på [email protected] eller via telefon 08-553 44 553.

Måndag - fredag
08:00-17:00