Våra managerade IT-tjänster och lösningar ger dig ett försprång.

Vårt breda utbud av managerade tjänster låter dig fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som du kan räkna med att IT fungerar som det ska. Du abonnerar på en tjänst som levereras över molnet och låter oss sköta resten.

Läs mer om vårt erbjudande och se vår film om vad som är så speciellt med managerade tjänster.

Välkommen till en smartare IT-vardag.

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kontaktar någon av våra specialister dig.

Jag vill bli kontaktad

Icon WorkplaceArbetsplats

Ge dina användare en effektiv arbetsplats med de senaste verktygen. Med våra tjänster och lösningar får din verksamhet en bra användarupplevelse utan att kompromissa med säkerheten. Vi hjälper dig med allt från analys och rådgivning till effektiv användarsupport. Det ger dig mer tid till annat.

Låt oss sköta driften så ser vi till att din verksamhet alltid har en fullt skalbar infrastruktur med hög tillgänglighet, prestanda och säkerhet. Förutom att leverera och installera kundanpassade IT-lösningar erbjuder vi en rad paketerade tjänster. Välj mellan egen server eller olika molntjänster.

Icon NetworkNätverk

Med hjälp av våra smarta nätverkstjänster är dina användare alltid uppkopplade genom en säker förbindelse, oavsett om de ska kommunicera genom ett lokalt eller trådlöst nätverk. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhets behov och kan sedan sköta resten.

Icon SecuritySäkerhet

Låt våra säkerhetsexperter installera och sköta underhållet av din säkerhetsmiljö. Vi håller oss uppdaterade kring de senaste säkerhetshoten och ligger ständigt steget före. Du slipper oroa dig för säkerheten och kan istället fokusera på att utveckla verksamheten.

Icon ITIT-rådgivning

Vi kan stötta dig med rådgivning i allt från daglig drift till strategiska IT-beslut. För samtliga av våra tjänsteområden har vi medarbetare med kompetens inom projektledning, drift, design, implementation och support. Det förenklar beslutsprocessen för dig.

vi löser

Löser dina utmaningar.

Vi ger dig tid över att fokusera på din kärnverksamhet och ser till att du och dina användare kan jobba effektivt och säkert.

specialister

Specialister på det vi gör.

Du får tillgång till specialistkompetens och strategisk rådgivning inom varje område för att möta dina behov.

helhetslösning

Erbjuder helhetslösningar.

Vi har ett brett produktutbud med tillhörande tjänster och lösningar, samt kompetensen att välja rätt lösning för ditt företag.

article cover photo

Arbetsplats

Så får du säkerhet och användarvänlighet att gå hand i hand

Verksamheter digitaliseras och allt fler jobbar mobilt vilket ökar efterfrågan på säkra och användarvänliga arbetsplatser. Med tjänsten Modern Workplace får din verksamhet en komplett arbetsplatstjänst med alla nödvändiga verktyg.

10 september 2019
article cover photo

Kundcase

Modern Workplace sparar tid för Handelsanställdas förbund

Handelsanställdas förbund ville ha en mer användarvänlig IT-miljö. Mobil, säker och utan krångel. Lösningen blev tjänsten Modern Workplace från Dustin, som direkt gav tydliga fördelar för både användare och IT-avdelning.

7 maj 2019
article cover photo

Kundcase

Dustin designar IT-infrastruktur för vården

PatientSky är en öppen plattform som underlättar livet för vårdgivare och deras kunder, tack vare en robust infrastruktur som garanterar drift- och datasäkerhet.

13 mars 2019

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Vi erbjuder IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag och offentlig sektor.

Inom tjänster och lösningar har vi förvärvat bolag där spetskompetens ingår. Nu finns Vincere Groep, ITaito, DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute och Saldab IT i Dustinfamiljen. Vissa av dem under eget varumärke, andra som en integrerad del av Dustin. Vi erbjuder också cirka 255 000 produkter.

Vår kunskap i kombination med över 30 års erfarenhet som en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter gör att vi kan hitta rätt helhetslösning för ditt företag.

Dustin har mer än 1 500 medarbetare.

Omsättningen verksamhetsåret 2017/18 uppgick till 10,3 miljarder SEK och drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden.

Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.

Dustin Sverige AB har ISO-certifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 och AFS samt toppcertifieringar inom bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE och Microsoft.

specialister