Våra IT-tjänster och lösningar ger dig ett försprång.

Vi vet att det är en utmaning att hålla sig uppdaterad med det senaste inom IT och se till att användare och kunder är nöjda. För att hjälpa dig att ligga steget före erbjuder vi ett brett utbud av tjänster och lösningar inom bland annat Arbetsplats, Infrastruktur, Säkerhet, Nätverk och IT-rådgivning.

Genom förvärv ingår spetskompetens från Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute och Saldab i Dustinfamiljen. Vissa under eget varumärke, andra som en integrerad del av Dustin.

Vår kunskap i kombination med 30 års erfarenhet som en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter gör att vi kan hitta rätt helhetslösning för ditt företag.

Välkommen till en smartare IT-vardag.

Arbetsplats

Ge dina användare en effektiv arbetsplats med de senaste verktygen. Med våra tjänster och lösningar får din verksamhet en bra användarupplevelse utan att kompromissa med säkerheten. Vi hjälper dig med allt från analys och rådgivning till effektiv användarsupport. Det ger dig mer tid till annat.

Infrastruktur

Låt oss sköta driften så ser vi till att din verksamhet alltid har en fullt skalbar infrastruktur med hög tillgänglighet, prestanda och säkerhet. Förutom att leverera och installera kundanpassade IT-lösningar erbjuder vi en rad paketerade tjänster. Med en infrastrukturlösning från oss kan du fokusera på kärnverksamheten.

Nätverk

Med hjälp av våra smarta nätverkstjänster är dina användare alltid uppkopplade genom en säker förbindelse, oavsett om de ska kommunicera genom ett lokalt eller trådlöst nätverk. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhets behov och kan sedan sköta resten.

Säkerhet

Låt våra säkerhetsexperter installera och sköta underhållet av din säkerhetsmiljö. Vi håller oss uppdaterade kring de senaste säkerhetshoten och ligger ständigt steget före. Du slipper oroa dig för säkerheten och kan istället fokusera på att utveckla verksamheten.

IT-rådgivning

Vi kan stötta dig med rådgivning i allt från daglig drift till strategiska IT-beslut. För samtliga av våra tjänsteområden har vi medarbetare med kompetens inom projektledning, drift, design, implementation och support. Det förenklar beslutsprocessen för dig.

Kundlösningar

Molnbaserad IT-tjänst har förenklat vår vardag

Bemanningsföretaget Veksthuset har sju avdelningskontor i Norge och har valt att använda Dustin som IT-leverantör.

Infrastruktur

Vägen till rätt infrastruktur

Vem kan köpa allt som molntjänst och vem bör inte? Här försöker vi hjälpa dig kring några av de frågeställningar som är aktuella när du funderar över IT-infrastrukturen.

Nyheter

Commsec blir nu Dustin

När Commsec för två år sedan blev en del av Dustin förstärkte vi vårt erbjudande med spetskompetens inom säkerhet och nätverk. Nu har det blivit dags för Commsec att helt integreras i verksamheten.

vi löser

Löser dina utmaningar.

Vi ger dig tid över att fokusera på din kärnverksamhet och ser till att du och dina användare kan jobba effektivt och säkert.

specialister

Specialister på det vi gör.

Du får tillgång till specialistkompetens och strategisk rådgivning inom varje område för att möta dina behov.

helhetslösning

Erbjuder helhetslösning.

Vi har ett brett produktutbud med tillhörande tjänster och lösningar, samt kompetensen att välja rätt lösning för ditt företag.

Dustin Sverige AB har ISO-certifikat 9001, 14001, OHSAS 18001 och AFS samt toppcertifieringar inom bl.a. Apple, Dell, Cisco, Citrix, Fortigate, HPE och Microsoft.

vi löser
specialister