Kunskapsbanken/ Infrastruktur

Private Cloud, Public Cloud eller egen serverlösning? Oavsett vad du har eller vill migrera till hittar du här inspiration, trender och tips för att göra det enklare att välja rätt infrastruktur för din verksamhet.

Nätverk

Ett stabilt nätverk är A och O för en smidig arbetsplats. Läs om de senaste trenderna och teknikerna för att hitta den perfekta nätverkslösningen för din verksamhet.

article cover photo

Infrastruktur

Vilka är fördelarna med molnmanagerat nätverk?

Molnmanagerat nätverk innebär massor av fördelar jämfört med traditionella lösningar. Har du bytt ut ditt gamla nätverk än?

23 maj 2019
article cover photo

Infrastruktur

Edge – det här behöver du tänka på för att stå rustad för framtiden

Just nu sker ett skifte för att hitta en bra balans mellan vad som bör läggas i molnet vs lokalt för att på bästa sätt stötta affärsmodeller och företagens behov.

25 april 2019
article cover photo

Infrastruktur

Aruba fixade nätverket i Ericsson Globe

Om det är någonstans man kan förvänta sig en stabil wifi-uppkoppling så borde det väl vara på Nordens största IT-mässa? När Dustin Expo arrangeras i Ericsson Globe är det Aruba som står för nätet så vi bad dem om deras bästa tips.

8 mars 2019
article cover photo

Infrastruktur

Därför bör ditt nätverk vara molnmanagerat

Att underhålla företagets nätverk är inte alltid det enklaste, särskilt om man har flera kontor och arbetsplatser, en molnmanager lösning förenklar dock detta enormt.

17 februari 2019
article cover photo

Infrastruktur

Det bästa från två världar

Med Meraki Go vill Cisco Meraki ge småföretagare en enkel och lättanvänd nätverkslösning utan att kompromissa med säkerheten.

10 december 2018
article cover photo

Infrastruktur

Modernisera dina legacy-system

En SaaS-lösning innebär att du helt slipper det dagliga underhållet (som sköts av utvecklaren eller en IT-partner) och bara betalar per användare och månad.

26 september 2017

Server & data

Om nätverket är en verksamhets blodådror är företagets data-infrastruktur hjärtat som får allt att fungera. Här hittar du allt om servrar, lagring och lösningar för din datahantering.

article cover photo

Mjukvara

Därför bör du testa en hyperkonvergerad infrastruktur

Med en hyperkonvergerad infrastruktur minskar behovet av specialistkompetens på IT-avdelningen. Det gör att tid och resurser kan användas i kärnverksamheten – istället för till att släcka bränder.

8 augusti 2019
article cover photo

Infrastruktur

5 fördelar med en hyperkonvergerad infrastruktur

Med en hyperkonvergerad infrastruktur minskar behovet av specialistkompetens på IT-avdelningen, vilket gör att tid och resurser frigörs till att fokusera på kärnverksamheten – istället för till att släcka bränder.

8 augusti 2019
article cover photo

Infrastruktur

Så får du säkrare IT-miljö med virtualisering

Virtualisering är sedan länge en självklarhet för servrar. Men nu virtualiseras allt mer; från nätverk och lagring till brandväggar och applikationer. Fördelarna är ökad funktionalitet, säkerhet och enklare hantering.

7 augusti 2019
article cover photo

Infrastruktur

3 anledningar att jobba med virtualisering 2019

Virtualisering av servrar är vardag för det flesta företag. Men idag kan allt mer virtualiseras. Tekniken kan ge ökad funktionalitet, bättre säkerhet och enklare hantering.

7 augusti 2019
article cover photo

Infrastruktur

Enkla, säkra och prisvärda IT-lösningar för små och medelstora företag

Med färdigpaketerade lösningar som fungerar direkt ur lådan vill HPE, Dustin och Aruba göra det lättare att skapa en smart och säker IT-miljö.

5 april 2019
article cover photo

Infrastruktur

Fem tips för att lyckas med molnet

Köpa molntjänster låter superenkelt, men vägen dit är inte alltid smärtfri. Tipsen för att lyckas: noggrann nulägesanalys, en projektplan för hur du når dina mål och en optimerad molnmiljö.

4 januari 2019
article cover photo

Infrastruktur

Att lyssna är nyckeln till att lyckas med kundens IT-lösning

Nyckeln till att lyckas med en IT-lösning är att anpassa den efter kundens behov. För detta krävs lyhördhet, menar Jesper Folkmann, teknisk lead på Dustin Managed Hosting Services i Danmark.

3 januari 2019
article cover photo

Infrastruktur

Håll koll på licenserna med Dustin Appmarket

Betalar ni för mycket för era programvarulicenser? Ni kan spara mycket på att ha era abonnemang via molnbaserade programvaror och tjänster istället för att ha egna servrar och programvarulicenser.

26 oktober 2018