Samsung

I ett halvt sekel har vi på Samsung varit pionjärer, brutit barriärer och förenklat livet för många människor. Vi skapar några av de mest avancerade produkterna i världen – inte för att vi kan, utan för att vi vill ge människor möjlighet att göra meningsfulla framsteg i sina liv. Funktioner och produkter som gör livet bättre helt enkelt. Här hittar du ett urval av våra senaste produkter.

Voxicon logo

Galaxy Book2 Business

Där du är, finns Galaxy Book2 Business redo att börja jobba. Slimmad, stilren och lätt med knappa 2 cm och 1,5 kg är den med överallt. Med 12e generationen Intelprocessor och nya Iris Xe grafikkort får du kraften och skärmupplevelsen du behöver för effektivitet var du än befinner dig. På Galaxy Book2 Business producerar du snabbt, effektivt och sömlöst – och kan vara uppkopplad överallt.

Flip4 Fold4

Vikbart. Självklart. Våra mobiltelefoner med vikbara skärmar utgör en egen smartphone-kategori. Helt enkelt för att det inte rör sig om vanliga mobiler.

Galaxy S22

Samsung är en av världens ledande tillverkare av mobiltelefoner och de har satsat stort på att det ska finnas en modell för alla personer och tillfällen. Samsungs mest kända telefoner är troligen företagets androidmobiler i Galaxy-serien som ofta anses vara bland de bästa på marknaden. Som pricken över i:et omger det monokroma kamerahuset linserna placerade i linje. Stilrent!

Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8 är En avancerad och kraftfull tablet som levererar max för skapande, jobb och underhållning. Med en skarp och livfull SAMOLED-skärm med tunn ram, har du vida ytor för allt du vill göra. Du upplever film och serier på en helt ny nivå, både tack vare det generösa formatet och bra ljud.

USB-C skärmar

Med USB-C ansluter du smidigt både bild, ljud och ström och slipper sladdtrassel. Det senaste tillskottet till serien är 49" skärmen S49A950 som möjliggör multitasking på en ny nivå där du fritt kan distribuera arbetsytan på den breda skärmen för att passa dina behov.

Lagringslösningar

Portabla eller interna lagringslösningar för såväl små som stora projekt, speciellt uppskattade av de som arbetar med bild- och ljudproduktion, CAD eller stora filer.

Flip - Interaktiv digital whiteboard

Flip är en intiutiv, användarvänlig digital whiteboard och är enkel att använda både i undervisningen och under möten. Koppla på en videokonferenslösning och du är redo för en digital workshop eller lektion på distans.

Utvalda produkter