Samsung

I ett halvt sekel har vi på Samsung varit pionjärer, brutit barriärer och förenklat livet för många människor. Vi skapar några av de mest avancerade produkterna i världen – inte för att vi kan, utan för att vi vill ge människor möjlighet att göra meningsfulla framsteg i sina liv. Funktioner och produkter som gör livet bättre helt enkelt. Här hittar du ett urval av våra senaste produkter.

Voxicon logo

Smartphones

S-serien

Ta dina foton till en ny nivå, missa inte magiska ögonblick, upplev en enorm kraft och superbra batteritid. Galaxy S ger dig ändlösa möjligheter. S-serien är för dig som vill ha en av marknadens bästa smartphone-upplevelser. Utforska bland annat de otroliga Galaxy AI-funktionerna som förändrar hur du skapar, kopplar upp dig och kommunicerar med din Samsung-mobil.

A-serien

Galaxy A är en serie för dig som vill ha så mycket mobil som möjligt för pengarna. Telefonerna har hög säkerhet, prestanda och funktionalitet – allt i en stilren design. Du är garanterad ett stort batteri med hög livslängd, en suverän kamera som levererar skarpa filmer och foton samt ett rejält lagringsminne.

Flip & Fold

Vikbar. Självklart. Samsung Galaxy Flip och Galaxy Fold är perfekta smartphones om du vill ha en stor skärm som kan vikas ihop till en liten bärbar mobil. Med en uppsjö av smarta funktioner och hög prestanda får du en annorlunda mobil utan att kompromissa med det du förväntar dig av din smartphone.

Tablets

Tab S-serien

Samsung Galaxy Tab S-serien levererar en avancerad och kraftfull surfplatta som ger dig maximal prestanda. Den har kapacitet för både kreativa ändamål, arbete och underhållning, helt enkelt en surfplatta som kan allt. Med en skarp och dynamisk skärm med tunn ram har du breda ytor för alla ändamål. Du kan uppleva filmer och serier på en helt ny nivå, tack vare det stora formatet och det fina ljudet. Perfekt för användare som behöver en kraftfull surfplatta.

Tab A-serien

Samsung Galaxy Tab A-serien ger dig en lättviktig surfplatta i en slimmad design. Med det kraftiga batteriet kan du titta på innehåll under lång tid utan avbrott. Den storslagna skärmen har hög ljusstyrka så att du kan avnjuta innehåll även i utomhusmiljöer. Njut av bra surroundljud från högtalarna, lagra mer med stort lagringsutrymme och dra nytta av jämn och effektiv prestanda med den kraftfulla processorn. Perfekt för användare som behöver en lätt surfplatta för vardagsbruk – med massor av funktioner till ett bra pris.

Bärbar dator

Book-serien

Precis som smartphones har förändrat vårt sätt att leva, kommer Samsungs mångsidiga Galaxy Book-serie av laptops att förenkla din vardag. Du får en perfekt balans mellan kraftfull prestanda, stilren design, skarpa displayer och bra batteritid. Med en Samsung Galaxy Book laptop kan du arbeta effektivt hela dagen.

USB-C skärmar

Med USB-C ansluter du smidigt både bild, ljud och ström och slipper sladdtrassel. Det senaste tillskottet till serien är 49" skärmen S49A950 som möjliggör multitasking på en ny nivå där du fritt kan distribuera arbetsytan på den breda skärmen för att passa dina behov.

Lagringslösningar

Portabla eller interna lagringslösningar för såväl små som stora projekt, speciellt uppskattade av de som arbetar med bild- och ljudproduktion, CAD eller stora filer.

Flip - Interaktiv digital whiteboard

Flip är en intiutiv, användarvänlig digital whiteboard och är enkel att använda både i undervisningen och under möten. Koppla på en videokonferenslösning och du är redo för en digital workshop eller lektion på distans.