Samsung

Sydkoreanska Samsung Electronics har funnits sedan 1969 och är en del av Samsung Group vars historia sträcker sig tillbaka till 1938. Samsung Group har under årens lopp sysslat med allt från nudelproduktion till att bygga några av världens största fartyg med idag är det hemelektroniken och komponenttillverkningen som står i fokus.

Lenovo logo

Bästsäljare

Produktkategorier

Samsung Galaxy smartphones

Samsung är en av världens ledande tillverkare av mobiltelefoner och de har satsat stort på att det ska finnas en modell för alla personer och tillfällen. Samsungs mest kända telefoner är troligen företagets androidmobiler i Galaxy-serien som ofta anses vara bland de bästa på marknaden.

Samsung Galaxy tablets

Samsung var bland de första tillverkarna att släppa en tablet med Android som operativsystem. Detta tillsammans med Samsungs stora kunskap från mobilmarknaden har gjort att företaget idag är en av de främsta tillverkarna av tablets.

Samsung Galaxy Books

Säg hej till nya Samsung Galaxy Book, utvecklade av världens största mobiltillverkare. Exceptionellt lätta och ultratunna, så bekväma att alltid ha med. Pro-modellernas AMOLED-skärm återger färg och kontraster djupt och fullödigt – lika bra inne som ute i starkt dagsljus. Du kan synka med dina övriga Samsung Galaxy-enheter i ett säkert ekosystem, jobba med appar sömlöst och på flera skärmar.

Samsung Galaxy Watches

Galaxy Watches uppmuntrar till välbefinnande. Förutom att vara den perfekta träningscoachen fungerar ett Galaxy Watch precis som en mobil. Här kan du kommunicera, lyssna på musik och poddar och få assistans med praktiska göromål som betalning och att styra hemmet på distans. Allt utgår från en smart och bekväm klocka på handleden!

Samsung Desktop Display

Är du på jakt efter en bildskärm till din dator så bör du absolut ta en titt på vad Samsung har att erbjuda. Samsung är nämligen en av världens största tillverkare av skärmar av olika slag och företagets stora kunskap inom området gör att de kan erbjuda riktigt bra datorskärmar till riktigt bra priser.

Samsung Interactive Skärmar

Flip är en intiutiv, användarvänlig digital whiteboard med både penn- och penselläge, förbättrade anslutningsmöjligheter och en mängd praktiska funktioner på en större UHD-skärm upp till 85 tum. Flip ger interaktiva lektioner och kreativa, effektiva möten. Flip finns i flera upplagor och är utformad för att vara enkel att använda både i undervisningen och under möten. Koppla på en videokonferenslösning och du är redo för en digital workshop eller lektion på distans.

Samsung Lagringslösningar

Portabla eller interna lagringslösningar för såväl små som stora projekt, speciellt uppskattade av de som arbetar med bild- och ljudproduktion, CAD eller stora filer.

Samsung Business TV

Business TV kombinerar Samsungs avancerade TV-teknik med expertkunskap inom kommersiell digital skyltning. Resultatet är en fantastisk lösning för effektiv visuell kundkommunikation. Menydisplayer, reklamfilmer, annonser eller rena TV-program - Samsungs Business TV har en flexibilitet och funktionalitet som passar allt från detaljhandel till restauranger och andra verksamheter där man vill få ut mer av sin kund-TV.

Samsung Smart Signage Skärmar

Förstärk ditt företags budskap med fantastisk bildkvalitet från Samsung Smart Signage. Vi erbjuder ett brett utbud av professionella skärmar för användning i skyltfönster, inomhus eller utomhus i storlekar från 13 till 98 tum. Passar många användningsområden som till exempel retail, mötesrum eller inom hälso- och sjukvård.