Samsung Flip Pro

- Med nya funktioner som förenklar och effektiviserar

Flip är en intiutiv, användarvänlig digital whiteboard med både penn- och penselläge, förbättrade anslutningsmöjligheter och en mängd praktiska funktioner på en större UHD-skärm upp till 85 tum. Flip ger interaktiva lektioner och kreativa, effektiva möten. Flip finns i flera storlekar och är utformad för att vara enkel att använda både i undervisningen och under möten. Kombinera med en videokonferenslösning och du är redo för en digital workshop eller lektion på distans.

Lyft dina möten

Säg farväl till torra whiteboard-pennor och foton av mötesanteckningar på mobilen. Fredrik Degerblom, produktspecialist inom professionella skärmar på Samsung, berättar hur en digital whiteboard kan lyfta dina jobbmöten.

Jobba effektivt

Skapa en mer engagerande upplevelse på den smarta stora skärmytan där upp till fyra personer kan interagera samtidigt. Dela enkelt anteckningar till dig själv eller deltagare via export till e-mail och skydda känsligt innehåll med en sexsiffrig pinkod.

Enkel skärmdelning

Spegla innehåll trådlöst från din Windows, Android och iOS enhet. Flip Pro stödjer AirPlay 2, vilket gör det enkelt att presentera trådlöst på den stora skärmen. Med SmartView+ kan upp till 50 enheter samtidigt anslutas till den interaktiva skärmen trådlöst – förutom att möjliggöra multi-view på upp till fyra skärmar, idealiskt för större mötesrum såväl som digitaliserade klassrum.

Håll skärmen ren

Tack vare antimikrobiell beläggning motverkar Samsung Flip Pro mikrobtillväxt vilket bidrar till att skydda mot vissa bakterier. Det gör alltså ingenting om många fingrar jobbar på skärmen. Skärmen täcks dessutom av en splitterskyddande film. Så bra ifall olyckan skulle vara framme.

Skriv och arbeta i lager

Samsung Flip Pro har en mängd olika verktyg så att du kan skapa kreativt och effektivt i inspirerande samarbete. Du kan redigera bilder i realtid, klippa, flytta och anteckna direkt på valfri bakgrund - utan att påverka lagret bakom. Du kan dela upp sidor och bläddra smidigt mellan dem. Quick Finder är en användarvänlig meny som gör det lätt att hitta de dokument du söker snabbt. Du kan lagra dina sidor, som du enkelt låser in med ditt unika lösenord.

Som penna på papper

Samsung Flip Pro ger en smidig, penna-på-papper-liknande skrivupplevelse med supersnabb respons. Välj på en mängd olika färger, stilar och bredder. I penselläget kan ni skapa konst i vatten- eller oljefärg med fullständig färgpalett. Finger eller handflata fungerar som sudd och gör redigeringen enkel. Navigera i dokumenten med penna eller fingrar. Upp till fyra personer kan skriva och interagera samtidigt, vilket gör lektionen rolig och inspirerande.

Kraftfullt ljud

Ljudet har förbättrats på de nya Flip Pro 75” och 85” som nu kommer med framåtriktade inbyggda högtalare på 40 W.

Anslutningar

Flip Pro erbjuder flera anslutningsalternativ, såsom USB-C, HDMI, DP och OPS-slot. Anslutningsmöjligheterna har förbättras med tre-i-ett USB-C-anslutning, som möjliggör bild, touch och laddning av extern enhet (max. 65W). *På 55 och 65” krävs Connectivity Tray för USB-C ingång.

Förenklande design

Den nya frontpanelen med funktionsknappar ger snabb och smidig åtkomst till de vanligaste funktionerna, så som ritlager på/av och volym +/- *. Det har även blivit enklare att flytta Flip 75 och 85 på golvstativ med hjälp av handtag på baksidan. *Gäller 75" och 85".