Nu med nya funktioner som förenklar och effektiviserar

Flip är en intiutiv, användarvänlig digital whiteboard med både penn- och penselläge, förbättrade anslutningsmöjligheter och en mängd praktiska funktioner på en större UHD-skärm upp till 85 tum. Flip ger interaktiva lektioner och kreativa, effektiva möten. Flip finns i flera upplagor och är utformad för att vara enkel att använda både i undervisningen och under möten. Koppla på en videokonferenslösning och du är redo för en digital workshop eller lektion på distans.

Lyft dina möten

Säg farväl till torra whiteboard-pennor och foton av mötesanteckningar på mobilen. Fredrik Degerblom, produktspecialist inom professionella skärmar på Samsung, berättar hur en digital whiteboard kan lyfta dina jobbmöten.

Jobba effektivt

Skapa en mer engagerande upplevelse kombinerat med smarta stora displayytan där upp till fyra personer kan interagera på tavlan samtidigt.
Synkronisera enkelt med externa enheter och använd avancerade bildbehandlingsmöjligheter samtidigt som du skyddar känsligt innehåll med ett sexsiffrigt låssystem.

Enkel skärmdelning

Spegla innehåll trådlöst från din Windows, Android och iOS enhet (Airplay)* (*iOS Airplay behöver firmware uppdatering. Finns idag för Flip 2 kommer i Q1 för Flip 3).

Håll skärmen ren

Tack vare antimikrobiell beläggning motverkar Samsung Flip 3 mikrobtillväxt vilket bidrar till att skydda mot vissa bakterier. Detta gör det möjligt för lärare och elever att tryggt kunna fokusera på skärminnehållet.

Skriv på valfri bakgrund

Skriv på valfri bakgrund som visas på skärmen med Annotation layer. Flip jobbar med flera lager, och du kan spara en bakgrund med anteckningar som en egen bild utan att det påverkar originalbilden.

Presentationsläge

Menyer kan döljas vilket är användbart under presentationer och andra tillfällen då fokus ska riktas mot innehållet.

Flip 3

Enkel undervisning för nya behov

Flip 3 har touchskärm och möjliggör parallell användning av flera användare. Flip 3 har flera anslutningsmöjligheter, inklusive USB, HDMI, DP och OPS, samt trådlös skärmdelning, för att säkerställa att lärare enkelt kan komma åt innehållet från vilken enhet som helst.

Smartview+

Smartview+ gör att du kan ansluta flera enheter samtidigt till Flip 3, oavsett OS och plattform*. Läraren kan visa upp till fyra elevers enheter samtidigt och snabbt växla mellan vilka elever som får spegla sin enhet. Läraren kan även göra kommentarer på elevernas material direkt på Flip 3.
*Kräver WebRTC. Via Chrome/Safari/Edge/Firefox browser eller App för Android/iOS.

Snabbare drift för sömlös interaktion

Kraft som ger snabbare interaktion mellan enheter och kortare laddningstid mer arbetsminne*. Förbättrad prestanda tack vare uppdaterad intern spelare med snabbare processor och ökat lagrings/arbetsminne.
*Jämfört med Samsung Flip 2.