Dell Technologies

Dells berättelse startar med en framtidstro på och passion för att alla ska ha enkel åtkomst till den bästa tekniken, var de än befinner sig i världen. Dell erbjuder idag bärbara och stationära datorer, servrar, lagring och är en av världens största leverantörer av skärmar.

Dell logo

Bästsäljare

Produktkategorier

Latitude

Arbeta var som helst med Latitude med en modern design för alla organisationer. En Latitude erbjuder alltid högkvalitativ prestanda i smidig design och med batterikvaliteter som räcker hela dagen.

Precision – Workstation

Precision är Dells högpresterande, mest pålitliga och helt anpassningsbara klientsystem för att stötta dig i ditt mest innovativa, verksamhetskritiska arbete. Precision-portföljen ger dig kraft i nivå med dina idéer.

Stationära datorer

Dells stationära datorer uppfyller dina behov, oavsett hur de ser ut. Från anpassningsbara och intuitiva modeller till sådana som använder maskininlärning, artificiell intelligens och djupinlärning för enastående prestanda.

Bildskärmar

Dagens anställda vill ha stora, högupplösta skärmar som hjälper dem att hålla många bollar i luften, förbättra komforten och optimera skrivbordsytan. Dells skärmar är både snygga och mångsidiga, och oavsett vilken modell du väljer kan du vara säker på att du får en positiv inverkan på produktiviteten.

XPS

Dells XPS är utrustad med avancerad termisk design, lång batteritid och kraftfulla Intel®-processorer. Datorerna är tåliga och snygga, har hög kvalitet och är noggrant tillverkade i förstklassiga material som bearbetad aluminium och kolfiber.

Servrar

Med Dell PowerEdge-servrar kan företag av alla storlekar börja smått för att sedan växa och bearbeta data snabbt och säkert såväl i som utanför datacentret.

Live Optics

Med analysverktyget Live Optics kan du i realtid övervaka dina arbetslaster. Genom analysen får du en förståelse för om miljön är optimerad eller om det finns möjlighet att få ut mer av din miljö.

Dell Technologies

Dustin är en Titanium Partner till Dell vilket är något vi är väldigt stolta över då Dell ständigt jobbar för att ta fram både högkvalitativ hårdvara samt smarta lösningar för företag - exakt vad vi vill erbjuda våra kunder. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer kring Dells lösningar och produkter – genom att köpa Dell genom Dustin får du experthjälp för att hitta just den lösning som passar din organisations behov bäst.