Säkerhet.

Steget före med våra säkerhetslösningar

Med våra tjänster inom säkerhet slipper din organisation att lägga tid och resurser på att hålla sig uppdaterad kring de senaste säkerhetshoten. Låt oss skydda din konfidentiella information så kan du sova gott om natten. Våra säkerhetsexperter kan designa och implementera den bästa lösningen för just din verksamhet.

Vi levererar flera komponenter som tillsammans lägger grunden för en stabil infrastruktur. Väljer du en helhetslösning som fokuserar på både skydd, att identifiera svagheter, backup och bra återställningsmöjligheter är dina data säkrade på bästa sätt.

Våra säkerhetslösningar går även att köpa som en tjänst där vi tar hand om driften, så att du kan fokusera på verksamheten. Du kan välja det som passar din verksamhet bäst.

  • Säker IT-miljö från infrastrukturen till användarna
  • Rådgivning och analys av din nuvarande miljö för att identifiera förbättringsområden
  • Våra experter hjälper till att sätta upp och sköta underhållet av din verksamhets säkerhetsmiljö
  • Säker digitalisering

Firewall as a Service

Firewall as a Service (FWaaS) är en tjänst där vi ansvarar för din centrala säkerhetsmiljö. Lösningen skräddarsys helt efter dina behov.

Endpoint Security

I dag räcker det inte med att dina användare har ett antivirusprogram installerat. Med tjänsten Endpoint Security ansvarar vi för säkerheten i dina användares enheter fullt ut.

End-to-end Security

End-to-end Security är en tjänst där vi ansvarar för säkerheten i hela din IT-miljö, från servrar och nätverk till användarna.

Disaster Recovery as a Service

Med Disaster Recovery as a Service slipper du vara orolig för ekonomiska konsekvenser av att din IT-miljö oväntat och plötsligt går ner. Säkra dina data med vår DR-lösning.

Backup as a Service

En tjänst som ger dig backup anpassad till din verksamhets behov, samtidigt som du slipper underhåll och investeringar i egen hård- och mjukvara. Du får full kontroll och betalar enbart för det du faktiskt använder.

Storage as a Service

Med Storage as a Service (STaaS) lägger du ut din verksamhets datalagring på en molnbaserad drifttjänst anpassad till din befintliga IT-miljö. Du slipper tänka mer på datalagring och sänker samtidigt kostnaderna för utrustning, licenser och drift.

Läsvärt i Kunskapsbanken

I vår Kunskapsbank med mängder av artiklar hittar du inspiration från ett urval av de kunder vi haft nöjet att samarbeta med. Kanske någon har exakt den lösning du söker efter?

Gå vidare till Kundlösningar

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kommer någon av våra specialister kontakta dig.