ALL IT FÅR LIV MED VÅRA TJÄNSTER OCH LÖSNINGAR.

Dustin är en av Nordens största återförsäljare av IT-produkter. Men vi är så mycket mer. Vi är en partner inom IT som även erbjuder en portfölj IT-tjänster och lösningar baserade på beprövad teknik för företag som vill utvecklas och fokusera på den egna verksamheten.

Och här är vår unika produktkännedom en verklig styrka.

Vad är det som är så speciellt med IT-drifttjänster?

En IT-drifttjänst, eller ”managed service” är en paketerad IT-lösning till en fast månadskostnad. Syftet är att garantera att verksamhetens krav på IT uppfylls med så få egna resurser som möjligt. Målsättningen är att verksamheten ska få tillgång till en framtidssäkrad och effektiv leverans av IT, frigöra resurser och kunna fokusera på den egna verksamheten. Inte IT.

En introduktion till IT-drifttjänster (Managed Services)


Varför en IT-drifttjänst från Dustin?

Vi är en av Nordens ledande leverantörer av IT-produkter med tillhörande tjänster. Med fokus på det mindre eller medelstora företaget erbjuder vi paketerade IT-drifttjänster och lösningar inom Infrastruktur (server, datalagring, nätverk och säkerhet) samt Arbetsplats (IT i kontorsmiljön).

Vi kan hjälpa dig utveckla din verksamhet. Oavsett din roll eller bransch. Oavsett om du vill uppfylla en vision eller lösa en utmaning.

IT kan vara så enkelt. Låt oss hjälpa dig få liv i din IT.

Modernisera dina legacy-system

Dustin AB,

En SaaS-lösning innebär att du helt slipper det dagliga underhållet (som sköts av utvecklaren eller en IT-partner) och bara betalar per användare och månad.

26 september 2017

En säker grund för affärsnytta

Dustin AB,

Dustins Nätverk som tjänst erbjuder hög säkerhet och flexibilitet. Så till den grad att Acando i dag kan fokusera helt på nätets möjligheter att skapa mervärde för sina kunder.

25 september 2017

Allt fler företag vill ha drifttjänster

Dustin AB,

Behovet av IT-drifttjänster kommer att öka framöver, i takt med att fler företag digitaliserar sin verksamhet. Det spår Anna Åsberg, konsultchef för Dustin Groupbolaget IT-Hantverkarna.

16 maj 2017

Ja, jag är nyfiken och vill veta mer om Dustins IT-tjänster. Kontakta mig!

Vill du bli kontaktad?