Microsoft

Det är nog få personer som aldrig har hört talas om Microsoft och det är inte så konstigt då företaget spelat en enormt viktig roll i datorhistorien. Företaget grundades 1975 av Bill Gates samt Paul Allen och det tog bara fem år innan de blev kontrakterade av IBM att ta fram ett operativsystem till företagets datorer. Resultatet blev ett operativsystem som idag har legendarisk status, MS-DOS. Läs mer »

Surface-familjen

För att kunna förverkliga dina idéer behöver du kraftfulla verktyg som levererar en perfekt balans mellan flexibilitet, prestanda och hantverk. Alla Surface-enheter är utformade med detta i åtanke så att du ska kunna skapa utan att kompromissa.

Läs mer om Surface-familjen

Microsoft Teams

Effektivt samarbete är avgörande för i stort sett alla företag i dag. Samtidigt behöver varje team frihet att samarbeta på ett sätt som passar just dem. Med Teams i Office 365 uppnås effektiviteten genom flexibilitet.

Läs mer

Office 365 prenumeration

Arbeta precis som du vill överallt. Med Office 365 Business Premium får du e-mail hosting plus skrivbords-, mobil- och webbversioner av Word, Excel, PowerPoint, Outlook och många fler verktyg som bidrar till att ditt företag kan växa. Apparna är alltid uppdaterade!

Läs mer

Microsoft 365

M365 är en ”best of Microsoft”-lösning som kombinerar Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security. Med M365 kan mindre företag få samma säkerhet som storföretag i en allt-i-ett-lösning utformad för dagens mobila arbetssätt.

Läs mer

Windows 10

Med Windows 10 får du den välbekanta Windowskänslan – fast bättre. Startmenyn är tillbaka och mer flexibel än någonsin tidigare, lätt att stuva om och göra personlig.

Läs mer

Microsoft Server

Med mängder av nyheter och uppdateringar kring säkerhet, hybridlösningar och administration är Windows Server 2022 det självklara valet för många användare.

Microsoft

Det är nog få personer som aldrig har hört talas om Microsoft och det är inte så konstigt då företaget spelat en enormt viktig roll i datorhistorien.

Företaget grundades 1975 av Bill Gates samt Paul Allen och det tog bara fem år innan de blev kontrakterade av IBM att ta fram ett operativsystem till företagets datorer. Resultatet blev ett operativsystem som idag har legendarisk status, MS-DOS. MS-DOS fick snabbt fäste på marknaden och när Microsoft år 1985 lanserade Windows så skapades historia. Det är trots allt så att de allra flesta datorer i världen än idag har någon version av Windows installerad.

Förutom att stå bakom världens mest populära operativsystem för datorer så har Microsoft även revolutionerat hur många arbetar tack vare Microsoft Office och på senare dagar Office 365. Hur många av er som läser detta har inte någon gång suttit och jobbat med Microsoft Excel eller skrivit dokument i Microsoft Word?

Tack vara program som Outlook, Microsoft Exchange och Windows Server så har Microsoft alltid varit en av grundpelarna för det moderna kontoret och så är fallet än idag.

Hårdvara

Inte nog med att Microsoft är en av världens ledande utvecklare av mjukvara, på senare år så har de även gett sig in på hårdvarumarknaden och det med besked. Bland annat så står Microsoft för en av dagens populäraste spelkonsoler i form av Xbox One och redan den första generationen av Xbox var en stor succé. Efter sitt uppköp av Nokia så tillverkar även Microsoft sina egna mobiltelefoner och om man är ute efter en tablet så har företaget Microsoft Surface att erbjuda.