Microsoft

Förutom att stå bakom världens mest populära operativsystem för datorer så har Microsoft även revolutionerat hur många arbetar tack vare Microsoft Office och Office 365. Microsoft Surface är hårdvaran som passar perfekt till operativsystemet.

Voxicon logo

Bästsäljare

Produktkategorier

Microsoft Surface

Surface sammanför det bästa från Microsoft för att stärka företag av alla storlekar. Resan började med en djärv vision om en ny formfaktor och en tro på att ingen ska behöva välja mellan mångsidighet och prestanda. Idag hjälper Surface företag att ta sig an en ny era i arbetslivet. En flexibel arbetsmodell som ger personalen friheten att arbeta var de än befinner sig, samtidigt som enheterna är säkra, effektiva och enklare att hantera.

Microsoft 365

Vår värld har förändrats. Du behöver enkla och säkra lösningar som hjälper er att omvandla verksamheten och få saker gjorda var som helst. Oavsett om ni anpassar er till distansarbete, provar nya sätt att betjäna era kunder eller utforskar olika affärsmodeller kan Microsoft 365 for business hjälpa dig att nå era mål.

Windows server 2022

Modernisera med Windows Server 2022, det molnredo operativsystemet som ökar investeringarna på plats genom hybridfunktioner. Få direkta affärsfördelar genom lösningar för högre datacentereffektivitet, avancerad säkerhet i flera lager, enklare fjärrarbete och flexibel serverinfrastruktur.

Windows 11

För dig som varvar arbete på hemmakontoret med tid på kontoret är Windows 11 en tydlig förbättring. Operativsystemet är nämligen framtaget för den hybrida arbetsplatsen. Tanken bakom är att det ska fungera var du än arbetar. På ett säkert sätt. Inte minst är det enkelt för IT-avdelningen att distribuera och hantera.