Office 365 med tjänst.

Samma Office upplevelse som vanligt men mer mobilt med fokus på produktivitet, kommunikation och säkerhet. Allt i molnet.

Microsoft Office 365 växer som aldrig förr.

Microsoft Office 365 skördar stora framgångar bland små och medelstora företag. För att förstå drivkrafterna bakom denna marknadstrend behöver man förstå vilka behov dessa företag men även personerna bakom investeringsbeslutet har. Och hur Microsoft Office 365 tillgodoser dessa.

Läsvärt från Kunskapsbanken

Läs mer om hur du väljer rätt Office 365 lösning och få värdefulla migreringstips. Är du redo att ta klivet upp i molnet? Här hittar du alla våra Office 365 erbjudanden.

Dustin erbjuder tre sätt att enkelt migrera till Office 365

Office 365 med tjänst - “Kan själv”

Du kan detta med licenser och mjukvarumigration. Du beställer dina licenser och du tar hand om migrationen. Vi hjälper dig med support. Du betalar enligt vald abonnemangsform.

Office 365 med tjänst – “Hjälp på vägen”

Du har erfarenhet av licenser och att migrera mjukvarulösningar men vill ha stöd under processen. Vi hjälper dig flytta till molnet utan avbrott i din IT-leverans. Vi gör det enkelt för dig. Du betalar en engångskostnad för migreringstjänsten och sedan enligt vald abonnemangsform.

Office 365 med tjänst – “Från A till Ö”

Du har inte tid med migreringsprojekt och föredrar att vi tar hand om allt. Vi flyttar dig upp i molnet utan avbrott i din IT-leverans och genomför backuper på all din affärskritiska data. Du betalar ingenting vid migreringen utan allt paketeras tillsammans med kostnaden för din valda abonnemangsform.

Paketerad mobilitet och flexibilitet med tillhörande support

Kom igång snabbt. Löpande support. Betala bara för det du använder. Det är några fördelar med Dustins paketerade ”Office 365 med tjänst” erbjudande.

Läs mer här.