Arbetsplats

Prylar - Lite lyxigare, lite bättre

Det är dags att uppgradera hemmakontoret, det är inte längre tillfälligt. Med bra design får du en bra arbetsmiljö och vi har allt du behöver.

Cirafon Style Dark

Bär med flärd

Ett hemmakontor med klass bör hålla samma nivå när det ska följa med ut. Gör det enkelt. Välj läder. Cirafon Style Dark är perfekt för datorer upp till 13,3 tum, med den förvaring du behöver.

Cirafon Style Dark

Jabra Evolve 75 Stereo MS

Stäng ute stojet

Trådlösa och brusreducerande hörlurar i världsklass med HD-voice och upp till 15 timmars drifttid. Öronkuddar med läderkänsla. När barnen skriker framför Fortnite sitter du i din egen, sköna kontorsvärld hemma med Jabra Evolve 75 Stereo MS på huvudet.

Jabra Evolve 75 Stereo MS

Voxicon Work@Home Medium

Lyx för lata

När du vill ha kontoret på plats nu. Med kvalitet och utan tjafs. Voxicon [email protected] MEDIUM innehåller en 27-tumsskärm, ett slim-tangentbord, en trådlös mus och tangentbord, ett headset och dockningsstation.

Voxicon [email protected] Medium

LaMetric Real-Time Smart Dashboard / Clock / Notification

En lysande kollega

Bra design skapar en bra arbetsmiljö. LaMetric Time har vunnit designpriset Red dot award. Den visar tid, väder, e-post, evenemang, tweets, följare, nyheter, deadlines och andra mätresultat du behöver hemma eller för ditt arbete, och visar dessa nästan i realtid. Och den gör detta framförallt med stil och kreativitet, där du kan designa urtavlan själv.

LaMetric Real-Time Smart Dashboard / Clock / Notification

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K

Spindeln på kontoret

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K kopplar samman dina enheter till en effektiv arbetsplats. Den har bland annat stöd för dubbla 4K-skärmar och laddning via USB-C. Den nätta designen sparar utrymme på ditt skrivbord.

Prokord Workplace Charging Dockingsstation 5K

Audioengine A5+ - White

Ditt kontor, din musik!

Musik i hemmakontoret ska byggas utav två Audioengine A5+ 50 Watt Peak med 2x75 watts inbyggd förstärkare. Och utav glädje, förstås. A5+ har bland annat dual Class AB monolithic-förstärkarteknik och USB-uttag för laddning eller strömförsörjning.

Audioengine A5+ - White

Prokord Black HDMI 2.0 1.0m

Inte en vanlig sladd

En kabel med livstidsgaranti innebär kvalitet. Detta är en Prokord Black Edition HDMI 1.0M high speed HDMI-kabel med en dataöverföringshastighet på 18 Gb/s. Kabeln och kontakterna är dubbelskärmade för att ta bort störningar från övrig utrustning. De är hållbara, fungerar på längre avstånd och har förstås övriga funktioner som HDMI 2.0 innebär. Därav livstidsgarantin.

Prokord Black HDMI 2.0 1.0m

NANLITE Halo14 LED Ring Light

För den ensamma marknadsföraren

När jobbet flyttar hem flyttar ofta en mängd udda uppgifter med, som till exempel möjlighet till proffsigt foto. Och då är ljuset av yttersta vikt. Nanlite Halo14 LED Ring Light är en ringbelysning för din mobilkamera med ställbar vitbalans, spegel, telefonhållare, väska och bordsstativ. Färgtemperaturen går att ställa mellan 2700 och 6500K, effekten är 24W och ljuskvaliteten har ett CRI-värde på 98.

NANLITE Halo14 LED Ring Light

Konftel Cam20

Videomötets virtuos

Bara för att vi har möten hemifrån, betyder de inte att de måste hålla låg kvalitet. USB-konferenskameran Konftel Cam20 med WDR-teknik ser automatiskt till att du har bra bild oavsett ljusförhållande. Vill du poängtera någon detalj? Videoupplösningen är på 4K vilket ger möjlighet till rejäl digital inzoomning.

Konftel Cam20

Götessons The Hut Sound Absorb Rivet EGL 24

När du behöver isolera dig

Har du få lediga rum men vill ändå ha ett avskärmat hemmakontor? En Hut Sound Absorb Rivet EGL 24 kan vara lösningen för dig som vill ta det till nästa nivå. Hyddans design är inspirerad av brädspelet Monopol.

Götessons The Hut Sound Absorb Rivet EGL 24

12 april 2021

Taggar