Pålitliga utskrifter när du behöver dem

Slut ögonen och föreställ dig en arbetsplats där skrivaren bara fungerar och där du inte ens behöver tänka på förbrukningsmaterial. Med HP:s användarvänliga multifunktionsskrivare och ett serviceavtal kan den drömmen bli verklighet.

Många pratar om det pappersfria kontoret, men enligt Lars Esping, Category Manager Office Printing Solutions på HP, kommer vi inte att överge det utskrivna pappersarket inom en överskådlig framtid.

– Jag tror definitivt att utskriften kommer att ha en plats i vårt samhälle, men kanske på andra villkor än tidigare. Du har fakturor som ska skickas, texter som ska korrekturläsas, material som ska delas ut, bokföring som ska sparas och saker ska skyltas upp.

Som exempel på det sistnämnda nämner Lars entreprenören som startar en butik eller en restaurang och kan behöva skriva ut menyer eller enklare posters för att markera reapriser.

– Då är tipset att välja ett lite tjockare papper av bra kvalitet. Det kan verkligen göra underverk.

Scanna dokument med teckentolkning

Den skrivarmodell som Lars Esping oftast rekommenderar är en multifunktionsskrivare som kan skriva ut i färg, kopiera, scanna och eventuellt även faxa. Allt du behöver göra för att komma igång är att packa upp den, stoppa i kontakten och knappa in wifi-lösenordet.

För den som vill digitalisera kommer scannern väl till hands, och just scannerfunktionen är någonting som många efterfrågar.

– Framförallt är det många som vill kunna lägga en bunt med papper i dokumentmataren, trycka på en knapp och få ut lika många filer – och det är en funktion som finns på många av våra skrivare idag.

Att scanna in och arkivera är ett utmärkt sätt att få kontroll över stora mängder dokument. Genom att scanna med teckentolkning blir filerna dessutom helt sökbara. På HP:s Enterprise-modeller finns funktionen ofta inbyggd i hårdvaran, men redan i Pro-segmentet finns tekniken tillgänglig genom mjukvara som installeras på datorn.

– Fördelen med OCR som det heter är att du kan söka efter ett personnummer, nyckelord eller namn och få upp alla dokument där det förekommer. Det är ovärderligt när du behöver hitta ett specifikt dokument i efterhand.

Det enda du behöver tänka på är pappret

Skrivaren ska fungera när man behöver den och ett bra sätt att slippa problem i framtiden är att sätta upp en servicelösning med försörjning av förbrukningsmaterial.

– Om man stöter på problem vill man ha någon att ringa även efter att grundgarantin har gått ut efter ett år. I många av de servicelösningar som finns ingår det bläck eller toner, så det enda du behöver stå för själv är pappret, avslutar Lars Esping.

Läs även:

Klienthantering för det moderna kontoret
Nya möjligheter med usb-c
Drömmen om det rena skrivbordet
Redo för det nya arbetslivet
Det bästa från två världar

Fokus

Lars Esping

Category Manager Office Printing Solutions på HP

3 429:- 107 kr/mån Exkl. moms
img
HP Color LaserJet Enterprise M553N
Höga hastigheter. Lysande färg
 • Tillverkare HP Inc.
 • Utskriftsstorlek A4
 • Anslutning USB 2.0-värd, USB 2.0, Gigabit LAN
 • Funktioner HP ePrint, Instant-on-teknologi, Mopria-certifierad
2 kvar
5 399:- 168 kr/mån Exkl. moms
img
HP Color LaserJet Enterprise M553DN
Höga hastigheter. Lysande färg
 • Tillverkare HP Inc.
 • Utskriftsstorlek A4
 • Duplex Ja
 • Anslutning USB 2.0-värd, USB 2.0, Gigabit LAN
5 kvar
Rekommenderad 5 299:- 165 kr/mån Exkl. moms
img
HP Laserjet M506DN A4
Oöverträffad prestanda. Främsta skyddet
 • Tillverkare HP Inc.
 • Utskriftsstorlek A4
 • Duplex Ja
 • Anslutning USB 2.0-värd, USB 2.0, Gigabit LAN
15 kvar
14 999:- 466 kr/mån Exkl. moms
img
HP LaserJet Enterprise MFP M527dn
Sätt fart på ditt arbete och förbruka mindre energi
 • Tillverkare HP Inc.
 • Utskriftsstorlek A4
 • Duplex Ja
 • Anslutning USB 2.0-värd, USB 2.0, Gigabit LAN
18 599:- 578 kr/mån Exkl. moms
img
HP Color LaserJet Enterprise M577dn
Idealisk för stora och medelstora företag som behöver en säker, högproduktiv och energisnål multifunktionsskrivare
 • Tillverkare HP Inc.
 • Utskriftsstorlek A4
 • Duplex Ja
 • Anslutning USB 2.0-värd, USB 2.0, Gigabit LAN

10 december 2018

Tjänstefieringens många fördelar

Övergången från att handla med produkter till att handla med tjänster, den så kallade tjänstefieringen, ökar i en rasande takt. För dig som företagare innebär tjänstefieringen att du kan frigöra resurser som du istället kan lägga på kärnverksamheten.

9 juli 2019

Hur du skapar en användarvänlig arbetsplats som samtidigt är säker?

Verksamheter digitaliseras och allt fler jobbar mobilt vilket ökar efterfrågan på säkra och användarvänliga arbetsplatser. Med Modern Workplace från Dustin får din verksamhet en komplett arbetsplatstjänst med alla nödvändiga verktyg.

1 juli 2019

Guide: På jakt efter den perfekta bildskärmen?

Voxicon har med stor sannolikhet den skärm du är på jakt efter. Oavsett vilken skärm du väljer får du riktigt mycket kvalitet för pengarna.

31 maj 2019

När är du som mest fokuserad?

Vi fokuserar alltför mycket på vad vi ska göra, och tänker för lite på när vi gör det, enligt den amerikanske författaren Daniel Pink, som själv är noga med vad han planerar in på eftermiddagarna.

28 maj 2019

Nya Dell Latitude – skapad för den moderna användaren

Dells bärbara Latitude-familj för företagsmarknaden har fått en helt ny design och flera smarta funktioner, skapade med den moderna användaren i åtanke.

27 maj 2019

Bättre konferensrum med rätt teknik

Utrusta konferensrummen med den senaste tekniken för att underlätta möten och presentationer. Med rätt prylar undviker ni teknikstrul och kan vara kreativa istället. Vi har valt ut fem innovationer som tar konferensrummet till nästa nivå.

21 maj 2019