Hitta rätt Sony hörlurar för din arbetsmiljö

Efter två långa år med hemarbete börjar kontoren sakta men säkert fyllas upp igen. Nya vanor och det anpassade hemmakontoret lämnas för pendling och öppna kontorslandskap. Mötet av dessa två världar resulterar i en ny hybrid arbetsplats som skapar nya möjligheter och utmaningar. Sony kan med hjälp av sina ljudprodukter hjälpa dig med anpassningen till den hybrida arbetsplatsen.

Var ständigt tillgänglig på det hybrida kontoret

Gränsen mellan online och offline suddas ut med Sonys nya True Wireless-koncept LinkBuds. Linkbuds har en open-ear-design, med en ringformad drivenhet med ett hål i mitten för att du obehindrat ska höra allt ljud runt omkring dig. Hör dina kollegor på kontoret samtidigt som du lyssnar musik, för att i nästa sekund hoppa in i ett videomöte utan att behöva ta av dig hörlurarna. Linkbuds är dessutom perfekta för aktiviteter utanför arbetet, oavsett om det är skidåkning eller hundpromenader.

Det senaste tillskottet i Sonys True Wireless-familj är LinkBuds S med sin säkra och bekväma passform. Få det bästa av två världar och byt sömlöst mellan transparent omgivningsljud och brusreducering. LinkBuds S är världens minsta True Wireless-hörlur med brusreducering och samtalskvaliteten är bättre än någonsin tidigare i ett par Sony True Wireless-hörlurar.

Stäng ute omgivningen och fokusera på jobbet

De öppna kontorslandskapen är bra för mycket, så som en förenklad kommunikation mellan kollegor. Samtidigt som kontorslandskapen kommer med en utmaning, den höga ljudnivån som kan störa koncentrationen. Här kan Sonys testvinnande brusreducering vara räddaren i nöden och stänga ute omvärlden så du kan fokusera helt på arbetet.

Sony WH-1000XM4 erbjuder fantastik ljudkvalitet och en svårslagen brusreducering, som även är perfekt för dig som reser mycket. Du om föredrar true wireless hörlurar borde kolla in WF-1000XM4 som förutom brusreducering kan skryta med klara samtal med benledningsteknik och vindreducering, perfekt för dig som är ute i vårt nordiska väder.

WH-1000XM5 är det senaste tillskottet i 1000X-familjen och tar brusreduceringen till en ny nivå med sina 8 mikrofoner och två processorer. Med exakt röstupptagningsteknik och avancerad ljudsignalbehandling hör personen i andra änden av samtalet din röst klart och tydligt, även om du befinner dig i bullriga miljöer.

De tre hörlurarna har Sonys Speak-to-chat funktion som pausar musiken och släpper in omgivningsljudet när du börjar prata, perfekt när du vill ställa en fråga till kollegan eller svara konduktören på tåget.

För dig som helt enkelt bara vill ha bra ljud

Sonys true wireless WF-C500 eller Over-ear hörlurar WH-XB910N är till för dig som vill ha bra ljudkvalitet till ett bra pris. WF-C500 är små och kompakta, men utan att kompromissa på ljudkvalitet eller batteritid. Letar du efter brusreducering och bra samtalskvalitet så är WH-XB910N hörlurarna för dig. Sonys over-ear hörlurar kan dessutom vara anslutna till två enheter samtidigt genom flerpunktsanslutning, så du enkelt kan skifta mellan din dator och din telefon när du får ett samtal.

Personligt ljud utan hörlurar

Att gå en hel arbetsdag med hörlurar kan vara påfrestande för hörselgången vid användning av In-ear hörlurar och Over-ear hörlurar kan ge ett obehagligt tryck på huvudet vid längre användning.

Lösningen på detta heter SRS-NB10, nackhögtalaren som ger dig personligt ljud och klara samtal utan att behöva ha på dig ett par hörlurar. Behåll den stänktåliga (IPX4) nackhögtalaren på hela dagen när du arbetar hemifrån, och när du lagar mat eller diskar hörs du ändå tydligt i samtalen tack vare de två mikrofonerna och avancerad ljudsignalsbearbetning.