Cherry logo

Sony

Utforska ett brett sortiment av stilrena Sony produkter med hög kvalitet hos Dustin. Med Sony Hörlurar och högtalare får du bra ljud och med Sony Tv och mobil får du en naturlig och verklighetstrogen bild.

Toppsäljande produkter

Produktkategorier

Sony Hörlurar

Sony erbjuder hörlurar av högsta kvalitet, oavsett om du letar efter ett par true wireless hörlurar som är enkla att ta med när du är på språng eller ett par brusreducerande hörlurar som stänger ute omgivningen. Utforska ett brett sortiment av Sony hörlurar hos Dustin.

Sony Kamera

Sony har ett brett utbud av systemkameror, kompaktkameror, kamera objektiv och tillbehör. Hos oss kan du köpa Sony fotoprodukter i allt från instegsmodeller till professionell kamerautrustning.

Sony Högtalare

Hos oss kan du köpa Trådlösa Sony Högtalare i olika stora. Oavsett om du ska till stranden, transportera den i väskan när du är på språng, eller om du ska ha en fest så har Sony högtalaren för dig.

Sony TV

Sony TV-apparater är välkända för sina naturliga färger, starka kontrast och detaljrika bild. Med en Sony får du den ultimata spel-, sport- eller filmupplevelsen. Köp din Sony Tv hos Dustin.

Sony Mobil

Oavsett om du använder din smartphone till spel, foto eller bara för att hålla kontakten med nära och kära har Sony mobiltelefonen för dig. Upptäck Dustins utbud av Sony Xperia Smartphones.

Sony Playstation

Med Playstation 4 och playstation 5 kliver du in i en annan värld och tar kontroll över äventyret. Köp spelkonsol, spel och tillbehör hos Dustin.

Om Sony

Sony grundades strax efter andra världskriget (1946) av Masaru Ibaku och Akio Morita. Företaget startades i Tokyo och var från början en reparationsverkstad för radioapparater. Det dröjde dock inte länge innan företaget hade byggt Japans första bandspelare.

Medan man i USA använde den nyligen framtagna transistorteknologin för militära ändamål valde grundaren Masaru Ibaku istället att använda den till kommunikation. Även om man inte var först med att bygga transistorradion byggde man de mest framstående radioapparaterna.

Företaget skrev historia när man under 50-talet tog fram den första radio som fick plats i fickan. Under 60-talet tillverkades tiotusentals radioapparater som exporterades världen över, inte minst till USA. 1967 lanserade man den minsta radion någonsin, TR-63, som blev en världssuccé.

Bredden av produkter gör Sony till en av världens största tillverkare av hemelektronik, känt för högkvalitativa tv-apparater och riktigt bra ljudprodukter. Sony står även bakom en av världens bästa spelkonsoler, Sony Playstation. Idag är Sony troligen mest känt för sina mobiler i XPERIA-serien, Sony BRAVIA TV, brusreducerande hörlurar och bärbara Bluetooth högtalare.