Teknik möter estetik

Genom renässansens tidevarv, den vetenskapliga revolutionen och upplysningen har stora framsteg byggt på hantverksskicklighet inom humanistisk estetik och vetenskap. MSI har ”Teknik möter estetik” som motto, och målet är att inspirera användare inom alla områden. MSI är känt för sin innovativa teknik och har byggt upp ett starkt renommé på marknaden. Vi fokuserar på fläktsystem med kylboost, tillfredsställer våra användare genom oslagbar prestanda för spelupplevelsen och förutspår marknadstrenderna för att ge användarna genomtänkta funktioner.

Nu förespråkar vi teknik med estetik. MSI kombinerar ett gyllene snitt på 16:10 som skapar ergonomi när det används, och vi förenar rundade och flytande former med snygga kanter. Upplev högteknologin när MSI leder dig in i ett nytt kapitel av ”Teknik möter estetik”.

APClogo


Creator-serien

Creator-serien

Content Creation-serien är skapad för att vara det perfekta verktyget så att du ska kunna vara ditt bästa jag. Med alternativen i Creator- och CreatorPro-serierna erbjuder vi en mängd bärbara datorer som tillgodoser kreatörens olika behov. Content Creation-serien har hög grafisk prestanda och effektiva processorer så att du kan bygga dina skapelser.

Produktdesign

Content Creation-serien stöder dina arbetsflöden, oavsett om det är skissning, grafisk design i flera lager eller 3D-rendering. Den hanterar sömlöst alla professionella projekt du skapar.

Content Creation

Med branschledande skärm och hög grafisk prestanda är Content Creation-serien ditt kreativa verktyg som ger liv åt din konst, oavsett om du är grafisk designer, fotograf, filmskapare eller webbdesigner.

Arkitektur och konstruktion

Content Creation-serien består av slitstarka verktyg som gör att du kan arbeta på språng och visa upp dina skapelser på ett enkelt sätt. CreatorPro-serien är certifierad av de största ISV-leverantörerna i branschen och har fullt optimerad prestanda för modellering och intensiv rendering.

MSI rekommenderar

Låt oss introducera nya Creator Z16P, formad för skönhet and prestanda. Den har ett läckert Lunar Gray-färgat CNC-chassi med senaste 12th Gen. Intel® Core™ i9 processorprestanda. Det gyllene snittet på 16:10 och pekskärmen ger dig en upplevelse av vad det innebär när teknik möter estetik.

Logitech Business Executive Profile

Summit-serien

Summit-serien för små och stora företag levererar rejäl prestanda med säkerhet i företagsklass i ett kompakt aluminiumhölje helt i metall. Bäst produktivitet i sin klass, säkerhet och tillförlitlighet som tar ditt företag till nya höjder.

GeForce RTX 30-serien

Få kraften i 2:a generationens RTX med GeForce RTX 3050 Ti och 3050 laptops. De drivs av den prisbelönta NVIDIA Ampere-arkitekturen med nya RT-kärnor, Tensor-kärnor och strömmande multiprocessorer som möjliggör strålspårad grafik och toppmoderna AI-funktioner, som NVIDIA DLSS.

Skärm med gyllene snittet

Summit-serien använder en 16:10-skärm som verkligen visar lockelsen hos det gyllene snittet på 1,618 och är utformad för att användaren ska få den mest bekväma visuella upplevelsen vid långvarig användning. Har en QHD+-skärm med visningsförhållande på 16:10 och är kompatibel med MSI Pen. Kombinationen ger en kompakt och estetiskt tilltalande datordesign som passar för alla arbetsintensiva ändamål.

Prestanda i tystnad

För att möta behoven hos företagsanvändarna har MSI lanserat den exklusiva kyldesignen Dynamic Cooler Boost. Vår kylteknik maximerar värmeavledningen för både CPU och GPU, samtidigt som den avger mindre än 35 dB bakgrundsljud för ostörd produktivitet.

MSI rekommenderar

Summit E16 Flip är en blandning av postmodern design och modern teknik. Den inspirerar företagseliten med de senaste CPU- och GPU-processorerna, 360° Flip-design och 16:10 visningsförhållande. Njut av hög prestanda och tillförlitlig design var du än är. Fold. Flip. Go.

Optimal mobilitet utan kompromisser

Summit E16 Flip ger dig längre batteritid så att du klarar de tuffaste arbetsdagar och en 360-graders flippfunktion som gör livet enklare. Med ett batteri som räcker länge och snabbladdningsteknik kan du vara mer produktiv utan att begränsas av din bärbara dator. Med mångsidigheten hos Summit E16 Flip kan du vara produktiv var du än är.

Nyskapande kärnor med hybridarkitektur

Summit E16 Flip är utrustad med den senaste 12th Gen ntel® Core™ i7-processorn för att du ska kunna hantera dina multitasking-projekt och få otrolig effektivitet i arbetet.


Om MSI

MSI är världsledande inom spel, innehållsskapande, företagande och produktivitet samt AIoT-lösningar. MSI har en bred global närvaro i över 120 länder tack vare banbrytande FoU-kapacitet och kunddriven innovation. Det omfattande utbudet av bärbara datorer, grafikkort, monitorer, moderkort, stationära datorer, kringutrustning, servrar, IPC:er, robotutrustning samt infotainment- och telematiksystem för fordon är globalt hyllade. Med sitt åtagande att förbättra användarupplevelsen genom högsta produktkvalitet, intuitiva användargränssnitt och estetisk design är MSI ett ledande varumärke som formar framtidens teknik.