MSI

Som en världsledare inom avancerade lösningar är MSI oavbrutet engagerade i banbrytande innovation och estetisk design som inte bara uppfyller kundernas behov inom olika branscher, utan även skapar extraordinära upplevelser.

MSI logo

Bästsäljare

Produktkategorier

Creator-serien - ”Technology meets Aesthetics”

MSI:s motto är teknik möter estetik med målet att inspirera användare inom alla områden. Den levereras i ett fantastiskt CNC-chassi med överlägsen prestanda och förmedlar upplevelsen av teknik som möter estetik.

Summit-serien - ”Determined to Succeed”

Summit E16 Flip utgör en blandning av postmodern design och modern teknologi. Den imponerar med de senaste CPU- och GPU-processorerna, 360° flip-design och 16:10 visningsförhållande. Med ett batteri som räcker länge och snabbladdningsteknik kan du vara mer produktiv utan att begränsas av din bärbara dator.

Prestige-serien - ”The Essence of Elite”

Prestige-serien är byggd med hög mobilitet och produktivitet, vilket riktar sig särskilt till videoredigerare eller grafiska formgivare som behöver bärbarhet men ändå mycket krävande databehandling. Den är designad för att vara både unik och elegant, för oavbruten användning, i farten och för att fungera när som helst.

Modern-serien - ”Live in everyday passion”

Modern-serien kombinerar bärbarhet, prestanda och elegant stil, något som passar perfekt för den yngre generationen, studenter med mera. Med den starka Intel®-processorn upplever du effektiviteten både inom underhållning och multitasking. Förvandla passion till framgång i alla aspekter av livet!

Gaming-Laptops –
“Born for Performance”

Historien bakom MSI

I mer än 36 år har MSI, det världsledande gaming-PC-företaget, producerat spelprodukter som erbjuder förstklassig spelprestanda och avancerad innovation som gett professionella gamers och PC-entusiaster möjligheten att uppleva innebörden av verklig gaming!

MSI insåg att kraven från innehållsskapare och affärsfolk skiljer sig från kraven från gamers. MSI bestämde sig för att konstruera specialriggar för dem långt innan andra företag gjorde det. Det är därför så många kända kreatörer och avancerade företagsanvändare älskar MSI och använder MSI-utrustning i sina projekt.