Logitech

Logitech är fokuserade på innovation och kvalitet och utvecklar kringutrustning för att hjälpa människor att njuta av en bättre upplevelse med den digitala världen. Företaget startade 1981 med möss, som tillhandahöll ett intuitivt sätt att använda datorn. De blev världsledande på möss för datorer och har återuppfunnit musen på dussintals olika sätt för att möta behoven, som är i snabb utveckling, hos PC och bärbara datorer. Deras produkter fokuserar på hur kunder ansluter till och interagerar med den digitala världen. Designen är alltid i centrum för allt Logitech skapar, i varje lag och inom varje ämnesområde, för att skapa verkligen unika och meningsfulla upplevelser.

Voxicon logo

Produktkategorier

Logitech Konferensrumskameror

Utforska konferensrumskameror. Allt-i-ett-videobom, kamerasystem för videokonferenser och bärbara kameror med högtalartelefon.

Logitech Tangentbord

Skriv med precision och utan ansträngning. Tangentbord som är gjorda för effektivitet, stabilitet och precision. Välj ur sortimentet med mekaniska, ergonomiska, bekväma och bärbara produkter, Bluetooth®-produkter och produkter för flera enheter och för flera operativsystem.

Logitech Möss

Logitech blev världsledande på möss för datorer och har återuppfunnit musen på dussintals olika sätt för att möta behoven, som är i snabb utveckling, hos PC och bärbara datorer.

Logitech Headsets

Komforten och utformningen av Logitechs headsets är perfekt för säljare, kundtjänstrepresentanter och affärsmän som sitter möten hela dagarna. Med en sofistikerad design och teknik levererar Logitechs headset ett klart ljud - Allt för att dina samtal ska bli så produktiva och bekväma som möjligt.

Logitech Webcams

Logitechs webbkameror ger videokonferenser, företag, skola och hemmakontor skarpa, smidiga, högkvalitativa videosamtamed kristallklar video i 4K, 1080p eller 720p.

Logitech Earbuds

Få högsta ljudkvalitet på dina videosamtal med Zone Wired Earbuds och Zone True Wireless Earbuds. Dessa öronsnäckor har certifierad brusreducerande mikrofon, ANC och uppslukande ljud, vilket gör dem perfekta för livliga arbetsplatser.

Logitech Tangentbord för Surfplattor

Frigör potentialen i din surfplatta med Logitech-tangentbord som är utformade för att hjälpa dig att arbeta, studera och använda enheten ännu mer. Logitech-tangentbord som är utformade för att hjälpa dig att arbeta, studera och använda enheten ännu mer. Universella trådlösa Bluetooth®-tangentbord och -fodral för utvalda Android™-, Apple, Samsung®-, Amazon™-och Windows®-surfplattor.

Logitech Dockningsstation

Att arbeta hemifrån bör inte vara en kompromiss. Logi Dock är en allt-i-ett-dockningsstation som förenklar installationen av hemmakontoret, minskar röran på skrivbordet och hjälper fjärranställda att känna sig mer produktiva. Certifierad för ledande videokonferensplattformar och enkel att installera – med Logi Dock ansluts allt i en snygg enhet.

Vi fokuserar på klimatlösningar

För att skapa en bättre framtid för vår planet och vårt samhälle krävs det ett annorlunda förhållningssätt som löser stora utmaningar utan att skapa nya. Upptäck hur vi banar väg för nya sätt att arbeta för en hållbar, rättvis och kreativ värld – och hur alla kan bidra. Vi arbetar hårt för att minska vår koldioxidpåverkan och ha en positiv inverkan på planeten. Vi går över till mer cirkulära material och letar efter nya sätt att minska vårt avfall och förlänga livslängden på våra produkter, komponenter och material.

Design för hållbarhet

Vårt uppdrag är att hjälpa ALLA männiksor att fullfölja sina passioner på ett sätt som är bra för samhället och miljön. Detta informerar varje designbeslut vi fattar från material och förpackningar till individuella kundupplevelser.

Koldioxidtydlighet

Koldioxid är den nya kalorin - vi måste veta vad vi konsumerar. Genom att tydligt visa våra produkters koldioxidpåverkan ger vi dig möjlighet att fatta bättre köpbeslut.

Ge plasten nytt liv

Vi har en etablerad plan för återvunnen plast som främjar användningen av post-consumer recycled(PCR)-plast som ett alternativ till ny plast i våra enheter. Vi använder återvunnen plast (PCR-plast) för att ge nytt liv till plast efter dess livscykelslut.