Logitech

Logitech är fokuserade på innovation och kvalitet och utvecklar kringutrustning för att hjälpa människor att njuta av en bättre upplevelse med den digitala världen. Företaget startade 1981 med möss, som (nytt vid den tiden) tillhandahöll ett intuitivt sätt att använda datorn. De blev världsledande på möss för datorer och har återuppfunnit musen på dussintals olika sätt för att möta behoven, som är i snabb utveckling, hos PC och bärbara datorer.

Voxicon logo

Produktkategorier

Logitech Möss

Logitech blev världsledande på möss för datorer och har återuppfunnit musen på dussintals olika sätt för att möta behoven, som är i snabb utveckling, hos PC och bärbara datorer.

Logitech Tangentbord

Skriv med precision och utan ansträngning. Tangentbord som är gjorda för effektivitet, stabilitet och precision. Välj ur sortimentet med mekaniska, ergonomiska, bekväma och bärbara produkter, Bluetooth®-produkter och produkter för flera enheter och för flera operativsystem.

Logitech Headsets

Komforten och utformningen av Logitechs headsets är perfekt för säljare, kundtjänstrepresentanter och affärsmän som sitter möten hela dagarna. Med en sofistikerad design och teknik levererar Logitechs headset ett klart ljud - Allt för att dina samtal ska bli så produktiva och bekväma som möjligt.

Logitech Tangentbord för Surfplattor

Frigör potentialen i din surfplatta med Logitech-tangentbord som är utformade för att hjälpa dig att arbeta, studera och använda enheten ännu mer. Logitech-tangentbord som är utformade för att hjälpa dig att arbeta, studera och använda enheten ännu mer. Universella trådlösa Bluetooth®-tangentbord och -fodral för utvalda Android™-, Apple, Samsung®-, Amazon™-och Windows®-surfplattor.

Logitech Earbuds

Få högsta ljudkvalitet på dina videosamtal med Zone Wired Earbuds och Zone True Wireless Earbuds. Dessa öronsnäckor har certifierad brusreducerande mikrofon, ANC och uppslukande ljud, vilket gör dem perfekta för livliga arbetsplatser.

Logitech Konferensrumskameror

Utforska konferensrumskameror. Allt-i-ett-videobom, kamerasystem för videokonferenser och bärbara kameror med högtalartelefon.

Logitech Webcams

Logitechs webbkameror ger videokonferenser, företag, skola och hemmakontor skarpa, smidiga, högkvalitativa videosamtamed kristallklar video i 4K, 1080p eller 720p.

Logitech Dockningsstation

Att arbeta hemifrån bör inte vara en kompromiss. Logi Dock är en allt-i-ett-dockningsstation som förenklar installationen av hemmakontoret, minskar röran på skrivbordet och hjälper fjärranställda att känna sig mer produktiva. Certifierad för ledande videokonferensplattformar och enkel att installera – med Logi Dock ansluts allt i en snygg enhet.