Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Logitech logo

Logitech

Logitech är fokuserade på innovation och kvalitet och utvecklar kringutrustning för att hjälpa människor att njuta av en bättre upplevelse med den digitala världen. Företaget startade 1981 med möss, som (nytt vid den tiden) tillhandahöll ett intuitivt sätt att använda datorn. De blev världsledande på möss för datorer och har återuppfunnit musen på dussintals olika sätt för att möta behoven, som är i snabb utveckling, hos PC och bärbara datorer.

Läs mer »

Logi Bolt

Logi Bolt är en mycket säker trådlös anslutningsteknik som ansluter flera olika tillbehör till en dator på vilken plattform som helst. Genom att använda Logi Bolts USB-mottagare med trådlös teknologi från Bluetooth®-lågenergiteknik kan användare parkoppla upp till sex Logi Bolt-enheter genom krypterade och helt autentiserade anslutningar.

Logi Bolt är utformad för att hjälpa IT tackla anslutningsutmaningar som vuxit fram av den hybrida personalstyrkan, oavsett om de befinner sig på kontoret, hemma eller på språng.

Läs mer
work better solutions banner

Lösningar för alla arbetsplatser

Dagens arbete sker praktiskt taget överallt. Och det kräver verktyg som anpassar sig till olika användare, arbetsplatser och insatser. Arbetsplatsen överallt kräver också mycket från IT. Den skapar komplexa utmaningar, från säkerhet och anslutning till arbetsplatsens verktyg och affärskontinuitet. Våra produkter för videomöte är utformade för alla arbetsmiljöer och ger dig kraftfulla, lättimplementerade lösningar för hela organisationen. Dina team blir framgångsrika på kontoret, hemma och överallt där de arbetar.

work better solutions banner

Work better

Smartare verktyg. Bättre prestanda

Den moderna arbetsplatsen kräver verktyg som gör att teamen kan prestera som bäst. Men vartefter skrivbord fylls med fler skärmar och enheter som alla kör olika plattformar kan anslutningar och optimering av arbetsytan bli riktigt bekymmersamt.

Våra möss, tangentbord och webbkameror möter dessa utmaningar med full kraft. Vårt sortiment av mestadels trådlösa precisionsverktyg är utformat för att öka användarens prestanda och optimera användningen av utrymme. Och Logitech-programvaran erbjuder innovativa funktioner som kontroll av flera enheter och applikationer som tar produktiviteten till en helt ny nivå. Här finns produkter framtagna för att accelerera teamets produktivitet. Vilket innebär en stor vinst för arbetsplatsen.

work healthier solutions banner

Work healthier

Ergonomiska möss och tangentbord för användare som söker komfort utan att offra prestanda. Digitala medarbetare lägger mer tid än någonsin på repetitiva uppgifter som kan öka muskelspänningar, orsaka skador och påverka den totala produktiviteten negativt. Med större medvetenhet om digitalt välbefinnande efterfrågar fler användare ergonomiska verktyg som hjälper till att lindra smärta eller obehag.

Vår Ergo-produktserie går ännu längre. Den är designad med kriterier som fastställts av ledande ergonomer och har testats i vårt dedikerade Ergo Lab. Det är vetenskapligt bevisat att produkterna minskar den huvudsakliga muskelaktiviteten och förbättrar den allmänna hållningen och komforten. Och allt utan att kompromissa på prestanda.

work together solutions banner

Work together

Branschledande lösningar för team som samarbetar vid skrivbord eller i mötesrum av alla storlekar. Med dramatiska förändringar i hur och var människor arbetar – och omedelbara behov av att spridda team ska kunna samarbeta effektivt var som helst – har videokonferenser blivit en nödvändighet inom många verksamheter. Från trånga utrymmen till delade skrivbord, arbetsstationer till att arbeta hemifrån – team överallt behöver ansluta via video så att de kan samarbeta när som helst.

Våra prisvärda lösningar ger kraften i video till alla arbetsplatser. Oavsett om ditt team är på kontoret, arbetar hemifrån eller en hybrid av båda, erbjuder våra verktyg överlägsen audiovisuell kvalitet och har smart programvara som gör det enkelt att använda dem. De är också utformade för kompatibilitet med den videokonferensplattform som du föredrar.

work remote solutions banner

Work remote

Kraftfulla verktyg för produktivitet och samarbete för teammedlemmar hemma eller på resande fot. Tiden för distansarbete är här. Och allt eftersom din personal lägger mer tid på att arbeta hemma eller on-the-go behöver de verktyg för att kunna vara lika produktiva som när de är på kontoret. Dessutom, eftersom varje medarbetare och arbetsplats skiljer sig åt, kräver de lösningar som är skräddarsydda efter sina individuella behov.

Våra lösningar för att distansarbete består av innovativa produkter som är trådlösa, enkla att ansluta och omedelbart bekanta att använda. Från kraftfulla skrivbordskollektioner som återskapar kontorsupplevelsen hemma till lätta, slitstarka kollektioner som utökar funktionerna för användare av bärbara datorer och surfplattor på resande fot.

Logitech

Logitech är fokuserade på innovation och kvalitet och utvecklar kringutrustning för att hjälpa människor att njuta av en bättre upplevelse med den digitala världen.

Företaget startade 1981 med möss, som (nytt vid den tiden) tillhandahöll ett intuitivt sätt att använda datorn. De blev världsledande på möss för datorer och har återuppfunnit musen på dussintals olika sätt för att möta behoven, som är i snabb utveckling, hos PC och bärbara datorer.

Sedan denna tidiga start har Logitech expanderat sin expertis inom produktdesign förbi datormusen, med en bred portfölj av kringutrustning som är den "sista länken" mellan dig och din dator eller din spelkonsol, eller ditt digitalmusik- eller hemunderhållningssystem.

Med sålda produkter i nästan varje land runt jorden omfattar nu Logitechs ledande ställning ett brett sortiment av kringutrustning (både trådlös och med sladd). Tonvikten ligger särskilt på produkter för PC-navigering, spel, internet-kommunikation, digitalmusik och kontroll av hemunderhållningsutrustning.

För varje produktkategori studerar Logitech hur kunderna använder sina digitala enheter, och därefter tar sina designers och ingenjörer sikte på hur de kan skapa en bättre upplevelse med dessa enheter– rikare, mer komfortabelt, roligare, mer produktivt, mer bekvämt och mer angenämt.