Cherry logo

EPOS

EPOS designar, tillverkar och säljer förstklassiga ljud- och videolösningar för yrkesproffs över hela världen. För EPOS är kristallklar kommunikation av största vikt, oavsett om du är på kontoret, hemma eller på språng.

Toppsäljande produkter

Produktkategorier

Headset

EPOS headset levererar kristallklart ljud och överlägsen brusreducering, vilket möjliggör obruten kommunikation och ökad produktivitet. Med en mängd olika lösningar – trådbundna, trådlösa och DECT – tillgodoser våra headset alla affärsbehov. Från bullriga kontorslandskap till viktiga samtal på språng – EPOS har allt du behöver.

Lösningar för mötesrum

EPOS lösningar för mötesrum levererar på alla plan. Våra videokonferenskameror ger knivskarp video som tar dig närmare dina kollegor på annan ort. Våra högtalartelefoner och videobars är framtagna med unika algoritmer och akustik som ger enastående ljud. Hantera mötena enkelt med vår intuitiva mötesstyrenhet/rumsplanerare.

BrainAdapt™

EPOS BrainAdapt™ är en samling tekniker utformade för att förbättra ljudupplevelsen genom minskad kognitiv belastning och lyssnartrötthet. Genom att optimera ljudet efter hjärnans uppfattning hjälper BrainAdapt™ användaren att behålla koncentrationen i bullriga miljöer, och säkerställer på så sätt tydlig kommunikation i jobbet. Prova våra headset med BrainAdapt™.

ADAPT

ADAPT är en serie premiumheadset utformade för det moderna hybridarbetet. De är utrustade med EPOS BrainAdapt™-tekniken som optimerar ljudförhållandena för bättre fokus och koncentration i olika miljöer. Oavsett om du arbetar på kontoret, hemma eller på språng har ADAPT-serien lösningar med aktiv brusreducering (ANC), tydlig kommunikation och smidig anslutning till olika enheter. Dessa headset är perfekta för yrkesproffs som kräver mångsidighet och ljud av högsta kvalitet i sina dynamiska arbetsmiljöer.

EXPAND

EXPAND är en serie förstklassiga ljud- och videoverktyg utformade för att uppfylla behoven hos utspridda team som arbetar på olika platser i olika tidszoner. EXPAND-produkterna är utformade för att säkerställa tydliga samtal, bra användarvänlighet och smidigt samarbete i alla mötesmiljöer, från små mötesrum till stora konferensrum. Med funktioner som EPOS BrainAdapt™ för minskad kognitiv belastning och EPOS Voice™ för överlägsen röstklarhet förbättrar EXPAND-serien produktiviteten och mötesupplevelsen.

IMPACT

IMPACT är en kollektion av förstklassiga headset, skräddarsydda för professionella miljöer där tydlig kommunikation är av största vikt. Dessa headset är konstruerade med avancerad teknik för att leverera exceptionell ljudkvalitet för den som talar och den som lyssnar. De har förbättrad mikrofonskärpa och brusfiltrering, och de är utformade för att vara bekväma hela dagen. IMPACT-serien är perfekt för kontaktcenter och kontorspersonal som kräver tillförlitlig ljudkvalitet på bullriga arbetsplatser. Med användarfokuserade funktioner som EPOS ActiveGardTM, som skyddar mot akustiska stötar, säkerställer IMPACT-serien en utmärkt kundupplevelse och ökar effektiviteten.

Om EPOS

EPOS designar, tillverkar och säljer förstklassiga ljud- och videolösningar för yrkesproffs över hela världen.

EPOS bygger på årtionden av psykoakustisk forskning om hur hjärnan uppfattar ljud. EPOS designar ljud- och videolösningar som ger hjärnan de bästa förutsättningarna, så att du och de som du kommunicerar med kan uppnå mer med mindre hjärnenergi.

EPOS ägs av den världsledande hörselvårds- och ljudteknikkoncernen Demant och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Företaget bygger på mer än 115 år av ljudexpertis och är verksamt på en global marknad med kontor och partner i mer än 60 länder.

Mer information på eposaudio.com