EPOS

EPOS levererar högkvalitativa ljudlösningar för företag och gaming. Med banbrytande ljudteknologi strävar EPOS efter att frigöra människans potential genom att fullända ljudupplevelsen och leverera innovativ design och prestanda med alla sina ljudlösningar.

Kontorspersonal

Räkna med klart och tydligt ljud – även i den mest hektiska arbetsmiljön. Bekvämlighet och frihet hela dagen. Elegant design och hållbar kvalitet samt användarfokuserade funktioner som patenterade ActiveGard®, som skyddar dig mot potentiella risker med plötsliga ljudstötar.

Callcenter

När talet betyder allt

Uppnå en klanderfri upplevelse med IMPACT - en produktlinje premiumljudverktyg för optimal komfort, enkel samtalshantering och rikt, naturligt ljud. Pålitlig, intelligent teknik filtrerar bort oönskat brus, förbättrar ljudet och ökar din effektivitet.

På språng

Arbeta – på ditt sätt

När världen är ditt kontor kan du njuta av ADAPT – en mångsidig produktlinje som fungerar på ditt sätt.

Uppnå felfria affärssamtal och öka din koncentration med headset som erbjuder Hybrid Adaptive Active Noise Cancelling (ANC) och är optimerade musik.

Mötesrum

Optimera teamarbetet

EXPAND-linjen är en premiumlinje av samarbetsverktyg för proffs som kräver en sömlös teamarbetsupplevelse – oavsett plats.

Klassledande röstupptagning innebär att alla i rummet kan höras tydligt, vilket gör dina möten mer effektiva och mer produktiva.

Headsettillbehör

EPOS headset och konferenslösningar är designade för att fungera bra ihop med din telefon, enhet eller UC-lösning på arbetsplatsen. Se vårt utbud av EPOS reservdelar och tillbehör till din produkt nedan.

EPOS Manager

Mjukvara

Behåll kontrollen över alla dina ljudenheter på alla platser. Analysera utrustningens användning och få insyn i hur du kan arbeta smartare.

Med EPOS Manager får du ett kostnadsfritt hanteringsverktyg som gör det möjligt för dig att uppdatera på dina villkor, utanför ordinarie arbetstid, för att säkra maximal produktivitet.

Lär känna EPOS

EPOS levererar högkvalitativa ljudlösningar för företag och gaming. Med banbrytande ljudteknologi strävar EPOS efter att frigöra människans potential genom att fullända ljudupplevelsen och leverera innovativ design och prestanda med alla sina ljudlösningar.

Demant A/S och Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, har tidigare tillkännagivit att deras samriskbolag; Sennheiser Communications A/S, kommer att utvecklas i nya konstellationer. Under 2020 kommer samriskföretaget att upphöra och medan affärssegmentet Mobile Music headsets i framtiden kommer att ingå i Sennheiser Consumers verksamhet. Enterprise Solutions och Gaming headset kommer att utvecklas som det ny oberoende företaget EPOS, under den globala audio- och hörselteknikkoncernen Demant. EPOS kommer att tillverka och sälja Sennheiser Communications befintliga portfölj för företag och gaming under det dubbla varumärket EPOS | SENNHEISER, samtidigt som man introducerar en ny EPOS-märkt produktportfölj.