Contour Design

Med ergonomiskt anpassad utrustning slipper du belastningsskador och får en skönare vardag.

Contour Design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomisk kontorsutrustning som RollerMouse, SliderMouse och Unimouse. En ergonomisk mus minimerar besvär som uppstår vid repetitiva rörelser framför datorn. Den är utformad för att ge dig bästa möjliga arbetsställning.

Contour logo

Bästsäljare

Produktkategorier

RollerMouse Red

RollerMouse Red Plus är en perfekt partner under långa timmar framför datorn. Placeringen mitt framför kroppen gör att du inte behöver sträcka dig, vilket minskar belastningen på rygg, nacke och axlar. Det breda handledsstödet med minnesskum är bekvämt och hygieniskt med en antibakteriell yta som klarar rengöring med sprit.

SliderMouse Pro och RollerMouse Pro

Öka välbefinnandet på din arbetsplats med SliderMouse Pro och RollerMouse Pro, centralt placerade möss utformade för bästa ergonomi. Smidigt att flytta markören, programmerbara knappar och ett stort rullhjul – allt för att minska belastning och besvär.

Unimouse

Unimouse prioriterar komfort med en ergonomisk utformning som minskar belastningen på händer och handleder. Nu kan du arbeta utan att få ont. Det patenterade ledade gångjärnet tillåter justering till valfri vinkel mellan 35 och 70 grader.

Balance Keyboard

Balance Keyboard är justerbar och kan justeras till negativ lutning vilket är idealet för handlederna. Det ger ergonomisk komfort och fullstor funktionalitet i en kompakt design. Knappar för genvägar och media samt numeriskt tangentbord ingår.

Laptop Riser

Contours Laptop Riser säkrar komfort och produktivitet genom att placera datorskärmen i ögonhöjd – minskad risk för rygg- och nacksmärtor. Ett perfekt komplement till din ergonomiska mus och tangentbord.

Artiklar om ergonomi

I vår Kunskapsbank har vi samlat artiklar från Contour Design om ergonomi på arbetsplatsen.

Läs mer