Nya Contour RollerMouse Pro och SliderMouse Pro

RollerMouse Pro och SliderMouse Pro är ergonomiska möss från Contour. Genom att kombinera design med funktionalitet hjälper Rollermouse Pro och SliderMouse Pro till att hålla kroppen fri från spänningar genom att skapa en avslappnad hållning.

Resultatet är ökat välmående och högre produktivitet på jobbet. Contour vill öka medvetenheten kring hur människor kan utföra kontorsarbete på ett hälsosammare sätt som ökar välbefinnandet och förhindrar framtida åkommor.

I en hybrid värld där arbetet är uppdelat mellan kontoret och våra hem erbjuder Contour nyskapande lösningar som är estetiskt tilltalande och som passar in oavsett kontor. RollerMouse Pro och SliderMouse Pro är framtagna i skandinavisk design som kombinerar kvalitet med minimalistisk estetik.

RollerMouse Pro – din nya, ergonomiska mus

Var proaktiv när det gäller ditt välbefinnande på jobbet. RollerMouse Pro är en ergonomiskt utformad mus som kombinerar exceptionella funktioner med minimalistisk, skandinavisk design. Musen hjälper dig få en mer avslappnad hållning som förebygger belastningsskador. Genom att utföra skrivbordsarbetet med armarna tätt framför kroppen får du en naturligare position — så att du håller längre.

  • Höj ditt välbefinnande vid ditt skrivbord genom att arbeta bekvämt och utan spänningar
  • Anpassa efter dina fysiska förutsättningar och estetiska önskemål
  • Hantera rullningslisten med vänster eller höger hand och klicka med en lätt touch

SliderMouse Pro – ergonomisk mus med skjutreglage i skandinavisk design

Gör arbetsdagen bekvämare med helt nya Contour SliderMouse Pro. Den tillhör nästa generations ergonomiska lösningar så att du arbetar bättre och håller längre. Den ergonomiska musen kombinerar enastående funktionalitet med en iögonfallande skandinavisk design, så att du får det bästa av två världar. Den låter armarna vila i en naturlig, avslappnad position framför kroppen så att du får en hållning fri från spänningar och obehag.

  • Förbättra välbefinnandet och produktiviteten med en behaglig arbetsposition
  • Kan anpassas för att passa dina fysiska behov och stilistiska önskemål
  • Kontrollera skjutreglaget med vänster eller höger hand och klicka med en lätt touch