ASUS ExpertBook

ASUS ExpertBook-serien är skapad för företag av alla storlekar och uppfyller dina höga krav på produktivitet på arbetsplatsen. Det är en serie företags-laptops med särskilt fokus på exceptionell tillförlitlighet och säkerhet som dessutom är tillverkade i hållbara processer. Oavsett vart ditt företag är på väg vill vi att våra ExpertBook-laptops alltid ska hjälpa dig att förverkliga dina visioner och göra att du ligger steget före.

Maximalt stöd, minimalt jobb

ASUS erbjuder full support för företag av alla storlekar och erbjuder dedikerad hjälp från din första förfrågan till köp och under tiden du använder dina datorer. ASUS erbjuder upp till 3 års världsgaranti som standard och med ASUS Premium Care erbjuder vi även fler omfattande servicetjänster. Du kan välja 1, 2 eller 5 års garanti, inklusive möjligheten att få service på plats och skydd mot oavsiktliga skador. Med ASUS flexibilitet och omedelbar support minimerar du stilleståndstiden, ökar verksamhetens effektivitet och får dina servicebehov uppfyllda med en lösning som är skräddarsydd för din organisation.

ASUS ZenCare

ASUS vet att man levererar kvalitetsprodukter och därför har man infört en särskild tjänst som endast erbjuds för ExpertBook-serien: ASUS ZenCare. Med ZenCare vet du att om din ExpertBook stöter på tekniska problem under det första året som du äger den, kommer ASUS inte bara att reparera den kostnadsfritt, utan även ge dig pengarna tillbaka. För att dra nytta av denna tjänst ska du registrera din ExpertBook på ZenCares webbplats efter köpet, och kan därefter känna dig trygg utan extra kostnad.

Läs mer

Kvalitet som överträffar branschstandard

ExpertBook kombinerar sofistikerad design med robusthet och tillverkningskvalitet i militärklass för att skapa perfekta laptops. Alla ExpertBooks har testats noggrant enligt MIL-STD-810H-standarden och den tåliga konstruktionen ger en robust lösning som är redo för en mängd olika behov och miljöer. En ExpertBook testas för att säkerställa att den fungerar i tuffa miljöförhållanden (inklusive extrema höjder, temperaturer och luftfuktighet), tillsammans med fysiska vibrations- och stöttester som är utformade för att efterlikna det tuffa vardagliga arbetet.

ExpertBook-serien är extremt tålig och testad enligt branschledande militärklassade hållbarhetsstandarden MIL-STD-810H med upp till 28 testprocedurer för validering i 13 kategorier.

Säkerhet utvecklad för företag

Nya IT-hot kan drabba företag från alla håll och vinklar. Säkerheten måste omfatta varje ingångspunkt med flera lager av skydd, vilket är anledningen till att ASUS ExpertBook-serien erbjuder total säkerhet med flera lager av hårdvara och mjukvara – från fysiskt skydd av hårdvara till identitetssäkerhet för att skydda dina data från obehörig åtkomst. ASUS erbjuder även en rad lösningar för tillgångshantering avsedda för IT-chefer.

Återvunnen metall (PIR)*

Tillverkad av upp till 70 % återvunnen metall i A- och C-delar för att maximera energieffektiviteten och ytterligare minska miljöpåverkan.

Green ASUS

ASUS stödjer hållbara affärsmetoder och ExpertBook-serien har skapats med stort fokus på miljövänliga material och processer, såsom användning av återvunna metaller och patenterad materialreduceringsteknik (thixomolding). Varje ExpertBook är utformad för att inte bara uppfylla utan även överträffa branschstandarder för miljömässig hållbarhet. ASUS ExpertBook-serien är EPEAT Gold- och TCO-certifierad (100 %) med tillgängliga rapporter om koldioxidavtryck för alla modeller.

Användning av Thixomolding*

29%

Materialbesparing

75%

Snabbare produktion

*Exempel baserade på ExpertBook B9 OLED

Products