Om ASUS

I över 30 år har ASUS legat i teknikbranschens framkant men som med många andra ledande företag startade allt under enkla omständigheter. Fyra ingenjörer jobbade ihop för att ta fram ett nytt moderkort och under arbetets gång utvecklade de en prototyp som var bättre än de som Intel gjorde. Sedan dess har ASUS ansetts vara ”the golden standard” för moderkort och tillverkar idag allt från företagslösningar och gamingtillbehör till innovativa laptops med två skärmar och hyllade telefoner.

ExpertBook

ASUS ExpertBooks är skräddarsydda för företag och är det smarta valet för ambitiösa startupföretag, etablerade utbildningsorganisationer och växande företag i alla storlekar. ASUS värnar om sina användares säkerhet och en ExpertBook kommer med sekretess och säkerhetslösningar så som TPM 2.0 och webbkameraskydd. Med en ExpertBook får ni hög prestanda, hållbarhet i militärklass och möjligheten till omfattande anpassningar efter din organisations preferenser.

Alla bärbara datorer

ZenBook

ASUS Zenbooks för företag är kända för sin höga byggkvalitet, raffinerad design, nytänkande teknik och med de senaste komponenterna. En Zenbook är tunn, lätt, har hög säkerhet med TPM-chip och kommer med Windows 10 Pro. En ZenBook är den perfekta arbetslaptops på språng med hög prestanda i en smidig formfaktor.

ProArt Studiobook

Våra ProArt Studiobooks är marknadsledande workstations med extremt hög och pålitlig prestanda. De kommer med fabrikskalibrerade skärmar för kritiskt arbete, komponenter som klarar av tungt grafiskt arbete och med en modern diskret design. En Studiobook kan i många fall ersätta din traditionella stationära dator och låta dig arbeta hur du vill – var du vill.

ExpertCenter

ASUS ExpertCenter är högpresterande och uppfyller militärklassad hållbarhet (MIL-STD-810G). Chassit är byggt för att enkelt kunna uppgraderas och repareras. Alla komponenter är noggrant utvalda och monterade i ASUS marknadsledande moderkort som ger ditt företag en pålitlig prestanda i många år framöver.

Tillbehör

Det finns en hel uppsjö av kompatibla tillbehör som låter dig expandera funktionaliteten för din arbetslaptop från ASUS. Här hittar du dockningsmöjligheter och andra tillbehör som effektiviserar dig i ditt arbete.

Garanti & Service

ASUS Premium Care är en tilläggsförsäkring framtagen för att ge våra användare ett extra lager av trygghet när ni väljer att uppgradera er hårdvara till en produkt från ASUS. ASUS Premium Care täcker orginalhårdvara från ASUS och försäkringen kan anpassas efter just dina företagsbehov. Med ASUS Premium Care kortas nedtid, företagets effektivitet ökar och ni får servicebehoven tillgodosedda med en skräddarsydd lösning för er organisation