Arbetsplats

Trendrapport: Workplace

De nya generationernas intåg på arbetsmarknaden och en accelererande teknikutveckling ritar om arbetsplatser runtom i världen. Det ställer också högre krav på IT-avdelningar och de verktyg som förväntas stödja den framtid som redan är här. Ta del av vår trendrapport Workplace och lär dig mer om framtidens arbetsplats.

2025 kommer Millennials att utgöra 75 procent av den globala arbetskraften, tätt följd av Generation Z. Två tredjedelar av alla Millennials vill kunna arbeta på distans och själva bestämma var och när de arbetar. Det är inte bara en livsstilsfråga, det handlar lika mycket om att upprätthålla en balans mellan arbete och privatliv.

Samtidigt visar analyser att antalet enheter per medarbetare kommer att stiga med 400 procent under de närmaste fyra åren. Det kräver att IT-avdelningen kan säkerställa en smidig och säker hantering av alla de enheter som gör det möjligt för anställda att vara effektiva, flexibla och kreativa.

Våra kunder behöver en företagsrådgivare som sparrar med dem istället för att tala om teknik, bits och bytes. De vill att vi hjälper dem att få ut mer värde av sin IT.

Jesper Jensen, Dustin.

Ladda ner vårt whitepaper och lär dig mer om hur du:

  • reagerar snabbt på marknadsförändringar och förutser behov
  • kopplar ihop människor och teknik för att skapa innovation
  • får tillgång till djupa insikter som grund för strategiska beslut
  • inspirerar till en kultur som möjliggör samarbete och löpande feedback
  • stöttar medarbetarna i att hitta en balans mellan arbete och privatliv.