Arbetsplats

Befria ditt företag

Vi rusar in i en tid då vi inte längre går till jobbet, utan jobbet går till oss. Ju mer modern och flexibel din arbetsplats är, desto lättare för dig att locka talanger.

Det flexibla arbetslivet var på frammarsch redan innan coronapandemin. Nu är det väldigt uppenbart för alla att jobbet inte är en plats du går till, utan något du gör. I alla fall för de flesta kontorsarbetare. Och när vi kommer ut ur pandemin blir hållbarhet en stor del av alla företags DNA, på samma sätt som digitaliseringen varit det under 2010-talet. Detta tillsammans kräver att vi jobbar på nya sätt.

Vi förväntas göra allt mer på allt kortare tid

Vi befinner oss alltså mitt i den fjärde industriella revolutionen. Utvecklingen går tio gånger snabbare i förhållande till den första industriella revolutionen och vi förväntas göra allt mer på allt kortare tid. Ledtiden för ett projekt har minskat med 50 procent sedan 2014, enligt en undersökning av företaget Wrike. Vi har fått en rad möjligheter att samarbeta effektivare med hjälp av digitala arbetsflöden, sociala teknologier, automatisering och mallar. Enligt McKinsey kan upp till 60 procent av alla anställda få upp till 30 procent av sitt arbete helt automatiserat tack vare ny teknologi – och det är något som behövs.

64 %

av medarbetarna tar ett jobb som är lägre betalt om de kan arbeta utanför kontoret.

Källa: Cisco

Begreppet ”arbetsplats” måste revideras

Inte oväntat önskar vi att denna teknologi bjuder på samma snabba och smidiga användarupplevelse som den teknik vi är vana vid på fritiden. Om du inte gillar din tv-leverantör, bank eller smartphone så byter du till en annan. Den attityden har också börjat göra sig gällande när det gäller jobbet. Vi har helt enkelt andra krav och förväntningar idag. Den nya generationen som kommer ut i arbetslivet förväntar sig vara kvar på ett företag i högst tre år. Många ser sig inte som anställda alls, utan som frilansare eller projektanställda. Därför måste begreppet ”arbetsplats” också revideras. Ju mer modern och flexibel din arbetsplats är, desto lättare för dig att locka talanger.

Det här ingår i tjänsten

Microsoft 365

Välj den licens som passar din verksamhet bäst. Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise Mobility + Security. Med hjälp av det inbyggda verktyget Teams kan dina användare jobba mobilt men ändå samarbeta enkelt och säkert.

Support

Välj mellan support på vardagar (08:00–17:00) eller support på både vardagar (06:00–23:00) och helger (08:00–17:00). IT-rådgivning och proaktiv support ingår oavsett vad du väljer.

Installation

Dina befintliga enheter konfigureras och nya enheter installeras automatiskt.

Hantering

Förse dina användare med rätt verktyg utan att göra avkall på säkerheten. Med stöd för Bring Your Own Device (BYOD) kan dina användare jobba på valfria enheter och spara alla filer i molnet.

Fast månadskostnad

Allt ingår i Modern Workplace och du betalar en fast månadskostnad. Skala upp och ner efter behov.

+ Extra tillägg – Backup

Lägg till utökat dataskydd, obegränsad säkerhetskopiering och upp till sex dagliga backuper.

Modern Workplace

Modern Workplace är en digital arbetsplats. Det är en helhetslösning som bland mycket annat flyttar upp hanteringen av enheter till molnet. Tjänsten är baserad på Microsoft 365 med Office 365 för produktivitet, Enterprise Mobility för enhetshantering och säkerhet samt Windows 10. Ta del av slutanvändarsupport, teknisk support, lösningshantering och automatisk installation av enheter med leverans direkt till användaren.

Förse dina användare med rätt verktyg utan att göra avkall på säkerheten var de än är.