Cisco Umbrella
Säkra dina klienter oavsett var de befinner sig

Cisco Umbrella är en säkerhetslösning för dig som vill skydda din verksamhets klienter. Oavsett om dina användare befinner sig på kontoret, hemma eller på resande fot utanför verksamhetens nätverk och brandväggar.

  • Få skydd mot både kända och möjliga hot
  • Slipp investera i fysisk utrustning eller hårdvara
  • Stoppa tidigt attacker med hjälp av Artificiell Intelligens
  • Skydda verksamhetens alla enheter, även IoT och krypterad trafik.

Låt dina användare jobba var de vill

En tydlig trend i dagens arbetsliv är att användare vill kunna jobba var de vill. Organisationer som vill ligga i framkant uppfyller det önskemålet. Samtidigt ser vi en ökning i antalet cyberhot och attacker mot användare som jobbar mobilt.

Många företags säkerhetslösningar säkrar inte upp för att kunna jobba mobilt med en säker anslutning. Och information och medarbetare måste i alla lägen vara skyddade. Därför behöver IT-avdelningar säkerställa att användare kan jobba säkert och smidigt var de än är.

Hur fungerar Umbrella?

Umbrella är en användarvänlig säkerhetslösning som skyddar din verksamhets klienter. Med en daglig analys av 120 miljarder domänförfrågningar hittar och blockerar tjänsten misstänkta och svartlistade domäner. Och med hjälp av AI kan den även förutspå framtida attacker från nya källor.

Attacker stoppas i ett tidigt skede och infekterade klienter identifieras snabbt. Nya och nuvarande hot upptäcks och avstyrs automatiskt och förfrågningar blockeras proaktivt redan innan en anslutning är upprättad.

Smidig säkerhetslösning på bara några minuter

Umbrella kräver ingen fysisk utrustning och går snabbt att installera. Tjänsten skyddar automatiskt de enheter som är anslutna till företagets lokala nätverk. Säkra ditt varumärkes anseende, din affärskontinuitet och dataskydd med Umbrellas DNS-skydd. Så mycket enklare än såhär blir det inte.

Vad ingår i tjänsten:

  • Cisco Umbrella
  • Umbrella Roaming Client
  • Support

Vill du veta mer?

Fyll i kontaktformuläret så hör en av våra specialister av sig till dig.