Lenovo hjälper dig att göra smartare val för ditt företag

Den gröna övergången accelererar i hela samhället och Lenovo fortsätter att gå i täten. Lenovo har ett stort utbud av TCO certifierade produkter och deras förpackningar är gjorda av biologiskt nedbrytbart material från bambu och sockerrör. Det här är bara några exempel på hur Lenovo kan hjälpa ditt företag att göra smartare val.

Innovationer som är inbyggda i Lenovos produkter och lösningar kan hjälpa er på vägen mot grönare IT. Från mer hållbara produktionsmetoder till miljövänlig produktdesign och ansvarsfull drift gör Lenovo det enklare för er att arbeta effektivare. Lenovos tekniklösningar är utformade för att minimera ert koldioxidavtryck, maximera återvinning och återanvändning och att att de ska hålla längre. 


Läs mer

TCO produkter

Vad innebär TCO Certified?

En del IT-prylar har en mörk resa bakom sig, med inslag som konfliktmineraler, socialt ohållbar tillverkning och negativ miljöpåverkan. Så gör du för att navigera rätt.

Tenn, tungsten, tantal och guld kan finnas i din mobiltelefon. Det är råvaror som går under samlingsnamnet 3TG och som kan härstamma från konfliktområden med inslag av barnarbete. Som inköpare av IT-utrustning är det inte lätt att hålla koll på leverantörskedjor och livscykler hos våra IT-produkter. Genom att välja en produkt med en certifiering som exempelvis TCO Certified tar du ansvar utan att själv behöva ha detaljkunskaperna.