En smartare väg framåt tillsammans

Det är tydligt att mer miljövänliga idéer är rätt väg framåt för organisationer.  Och att en övergång till mer hållbar teknik kan innebära en mängd fördelar för miljömedvetna företag.

Hållbar teknik till alla

Det kan vara ett plus att välja partners bland likasinnade organisationer, särskilt sådana som kan hjälpa er att utveckla verksamheten inom ett antal nyckelområden. 

Innovationer som är inbyggda i Lenovos produkter och lösningar kan hjälpa er på vägen mot grönare IT. Från mer hållbara produktionsmetoder till miljövänlig produktdesign och ansvarsfull drift gör Lenovo det enklare för er att arbeta effektivare. Lenovos tekniklösningar är utformade för att minimera ert koldioxidavtryck, maximera återvinning och återanvändning och att att de ska hålla längre. 

Som världens ledande datortillverkare menar Lenovo att de helt enkelt har ett ansvar att leverera hållbar teknik till alla. 

Skapa en grönare värld tillsammans

Lenovo fokuserar på fem områden och här följer några framgångssiffror för dem alla. Gör en djupdykning inom varje område och se hur Lenovo kan hjälpa er att bli en mer miljövänlig organisation genom att läsa tillhörande one pager.

ESG OnePager Circular Economy ESG OnePager Energy Conservation ESG OnePager Packaging ESG OnePager Recycling ESG OnePager Social Impact

Designad för att förändra världen var du än befinner dig

ThinkPad Z13 och Z16 är tillverkade av 75 % återvunnet aluminium och förpackade i komposterbara förpackningar. De är skapade för dem som kräver förändring. Den nya, innovativa designen återspeglar en förändrad attityd när det gäller tekniken, dess påverkan på miljön och komponenternas ursprung. Visst ser det bra ut. Och det känns ännu bättre.

Läs mer

Smartare teknologi för en ljusare framtid

 • Sedan 2008 har vi eliminerat över 3 100 ton emballage i vikt
 • Vi planerar att eliminera 1 miljon ton utsläpp av växthusgaser från vår leverantörskedja till 2025
 • Bärbara ThinkPad-datorer kommer att vara 30 procent mer energieffektiva 2030
 • Vi har använt 50 miljoner kilo återvunnen plast i våra produkter och förpackningar sedan 2005
 • År 2025 kommer 100 procent av våra PC-produkter att innehålla återvunnet material
 • Vi är på god väg att återvinna och återanvända över 360 miljoner kilo uttjänta produkter till 2025
 • Våra designexperter kommer att granska 75 procent av våra produkter för att säkerställa att de fungerar för alla oavsett fysisk kapacitet eller förmåga

Klimatkompensera direkt vid köp

Med Lenovos klimatprogram, CO2 Offset Service, kan du kompensera för koldioxidutsläpp i samband med att du köper ny utrustning. Syftet med programmet är att hjälpa dig som kund att enkelt ta ansvar utan att behöva investera så mycket tid.
Om du väljer att klimatkompensera för dina enheter får du ett certifikat som du kan använda dig av för att kommunicera ditt miljöarbete. På certifikatet anges den exakta mängd koldioxid som kompenserats för.
Beloppet som kompenseras investeras därefter av Lenovo i gröna energiprojekt i samarbete med världens ledande offsetleverantör, ClimeCo.

Läs mer

Så här går du tillväga för att inkludera CO2 Offset Service i ditt köp

 • Välj vilka produkter du vill köpa
 • Ta kontakt med vår säljsupport och berätta att du vill addera, Lenovos klimatprogram CO2 Offset Service
 • Vi hjälper dig att registrera köpet tillsammans med tjänsten
 • En bekräftelse skickas till dig för godkännande
 • Du mottar dina produkter med Carbon Offset märkning och CO2 certifiering

Följande produkter har paketerats med Co2 Offset Service och kan köpas direkt utan att du behöver kontakta vår säljsupport.