Garantier

Lagringsenheter levereras med en standard fabriksgaranti, men för många företagsanvändare är det inte tillräckligt. Ytterligare lagringsgaranti eller en garantiförlängning är vanligtvis önskvärt.

Standardgarantin för lagringsprodukter är vanligtvis tillverkarens begränsade garanti på 1 till 5 år. Detta innebär att tillverkaren är ansvarig för att reparera enheten om några tillverkningsfel eller defekter uppstår inom det året. Beroende på vad som behöver repareras varierar reparationstiden från några dagar till flera veckor. Det är alldeles för lång tid om du använder lagringssystemet för affärsändamål. Därför rekommenderar vi att du köper en extra lagringsgaranti.

Ett populärt garantitillägg är Next Business Day On-Site, som innebär att en tekniker kommer till platsen och åtgärdar problemet senast nästa arbetsdag. Detta minimerar stilleståndstiden. Dessutom kan du välja teknisk support dygnet runt. Då får du kontinuerlig teknisk support för eventuella problem, oavsett tid på dygnet. Vissa garantiförlängningar erbjuder dataåterställning vid hårdvarufel. Detta är också känt som Data Recovery Service.

Räcker inte den vanliga garantitiden? Det finns även garantiförlängningar som förlänger garantin med flera år.

Vill du köpa ytterligare lagringsgaranti? Hos Dustin hittar du ett brett utbud av garantiförlängningar. Ta reda på vilka garantier som passar för dina lagringsenheter innan du köper.

Filter

kr
kr

Visar 18 av 37 produkter