Skapa en ännu mer intensiv spelupplevelse med ett gamingheadset. Avskärma dig från omvärlden och fördjupa dig helt i spelet med ett on-ear eller over-ear gamingheadset. Om du reser mycket eller har ont om förvaringsutrymme kan du välja ett on-ear-headset för spelare. Den här modellen sitter på örat och är mer kompakt, lättviktig och enkel att ta med sig.

Om du väljer ett over-ear-headset täcker öronkåporna dina öron helt så att du kan fördjupa dig i ditt spel. Kuddarna är bekväma för långa spelsessioner. Ett over-ear-headset ger bättre ljudisolering och har bättre ljudkvalitet.

När du väljer spelhörlurar kan du ta hänsyn till ljudkvalitet, mikrofonkvalitet, komfort för långa spelsessioner och eventuella extrafunktioner som surroundljud eller RGB-ljus.

Dessutom finns det ett brett urval mellan trådlösa och trådbundna modeller. Om du väljer ett trådlöst gamingheadset kan du vara säker på att sladden inte är i vägen.

Vill du uppmuntra dina lagkamrater under spelandet? Välj då en av spelhörlurarna med mikrofon. Detta gamingheadset har vanligtvis en brusreducerande mikrofon, så att du filtrerar bort oönskade ljud utifrån för dina lagkamrater och motståndare.

Vill du köpa ett gamingheadset? Kolla in vårt kompletta sortiment på den här sidan.

Filter

kr
kr
Voxicon GR8-G24 RGB Gaming Headset Surround Headset USB Surround-ljud
Artikelnr. 5011193625 Tillv. art. nr. GR8-G24
  • Typ Headset
  • Anslutningsteknik Kabelansluten
  • Kopplingsgränssnitt USB
  • Ljudutgångsläge Surround-ljud
+100 kvar
499 krExkl. moms
Voxicon In-Ear Headset E-Sport G200 Headset 3,5 mm kontakt
Artikelnr. 5011161739 Tillv. art. nr. VXDK-G200X
  • Typ Headset
  • Anslutningsteknik Kabelansluten
  • Kopplingsgränssnitt 3,5 mm kontakt
+100 kvar
Nytt lägre pris
249 kr99 krExkl. moms

Visar 2 av 2 produkter