Den hybrida arbetsplatsen ställer krav på rätt utrustning

Många saknar fortfarande utrustning som gör att de kan jobba lika smidigt på distans som på kontoret. Vi bad våra tillverkare om tips på produkter som ser till att du kan jobba var som helst och när som helst.  

Acer logo

Lärande är inte länge på samma sätt kopplat till ett klassrum. Acers TravelMate-serie har tagits fram för att passa den nya vardag studenter befinner sig i, förklarar Dennis Eirup, Sales Manager på Acer i Danmark.

Läs mer

Contour logo

Även om arbetsmiljön i sig har blivit mindre viktig, har inte din arbetsställning blivit det. Oavsett var du sitter och arbetar framför din dator är det viktigt att du har rätt arbetsställning-

Läs mer

HP logo

Miljontals anställda jobbar på distans. Är det inte dags för en säkerhetslösning som också gör det? När cyberkriminella siktar in sig på företagets datorer och skrivare så skyddar HP Wolf Security dina medarbetare och ditt företag med ett inbyggt skydd i hårdvaran.

Läs mer

Jabra logo

Vill du kunna arbeta var som helst och när som helst utan att behöva kompromissa med vare sig ljud eller bild? Lars Andersen på Jabra är expert på professionella ljud- och videolösningar som hjälper dig att fokusera ordentligt och samarbeta smidigt.

Läs mer

Logitech logo

Ett hett tips för bättre möten såväl på distans som på kontoret är att satsa på en bra webbkamera. Sist men inte minst behöver alla som vill jobba ergonomiskt komplettera sin bärbara dator med tangentbord och mus.

Läs mer

Philips logo

Philips har utrustat såväl Ultra Wide som flera andra skärmar med inbyggd webbkamera för smidiga videomöten. En annan smart funktion som Philips byggt in i utvalda skärmar är USB-C-anslutning.

Läs mer