Acers tips för en hybrid utbildningsmiljö

Acer tips image

Acers tips för en hybrid utbildningsmiljö

Lärande är inte längre på samma sätt kopplat till ett klassrum. Istället handlar det mer om personliga relationer i en onlinemiljö. Det kräver innovativa lösningar som ger elever och lärare de verktyg de behöver för att skapa en dynamisk inlärningsmiljö.

Acers TravelMate-serie har tagits fram för att passa den nya vardag studenter befinner sig i. För att skapa engagemang och möjliggöra smidigt samarbete, både offline och online. Datorerna är enkla att installera och hantera vilket gör att lärare enkelt och effektivt kan skräddarsy sina inlärningsmiljöer, förklarar Dennis Eirup, Sales Manager på Acer i Danmark.

Vad är det mer som gör Acers laptops som gjorda för utbildningssektorn?

– Förutom att de är lätta och bärbara är de utrustade med kraftfulla processorer vilket gör dem snabba och effektiva. Sedan har designen riktigt bra motstånd mot dagligt slitage och är certifierad enligt militärstandard, säger Dennis.

Hur är det med batteritiden?

– Du kan faktiskt ha lektioner en hel dag och ändå ha batteritid kvar. Med andra ord är det inte hela världen om du glömt din adapter hemma. Eller i skolan för den delen, avslutar Dennis.

acer logo

Läs mer om Acer