Nästa generations trådlösa teknik

Hört talas om Logi Bolt? Det är nästa generations trådlösa teknik för möss och tangentbord. Logitechs nyhet hjälper dig att förbättra användarupplevelsen och öka produktiviteten.

Logitech har länge levererat produkter som hjälper konsumenter att skapa, kommunicera, arbeta och lära sig. Såväl hemma som på språng.

Nu vill vi utöka vår expertis för att möta de nya IT-utmaningar våra kunder står inför.

– Vi har därför omdefinierat och utökat vårt företagserbjudande genom att ta fram Logi Bolt, en ny innovativ trådlös teknik, säger Mathias Johansson, Nordic Senior Key Account Manager B2B på Logitech.

Logi Bolt har konstruerats i syfte att underlätta för medarbetare att hantera de IT-utmaningar som kan dyka upp, oavsett om man är på plats på kontoret eller arbetar på distans.

– I en högbelastad företagsmiljö, där många trådlösa anslutningar förväntas fungera samtidigt, innebär Logi Bolt tillförlitlighet och stabilitet för uppkopplade möss och tangentbord. Dessutom bidrar den trådlösa tekniken till en både säkrare och snabbare anslutning, säger Mathias.

Hög säkerhet

Säker trådlös anslutning för möss och tangentbord med hjälp av Bluetooth® Low Energy Security Mode 1, Level 4, sammankopplad med Logi Bolt USB -mottagare, även kallad Secure Connections Only Mode.

Robust signal

Logi Bolts USB-mottagare skapar en stark och pålitlig anslutning på upp till 10 meter, även i ansträngda och hårt belastade trådlösa miljöer. Upplev upp till åtta gånger lägre genomsnittlig latens i jämförelse med andra trådlösa protokoll i företagsmiljöer.

Bra kompatibilitet

Logi Bolt-enheter är i större utsträckning mer kompatibla än många av konkurrenterna på marknaden och fungerar med nästan alla operativsystem och plattformar.