Zyxel

Zyxel grundades 1989 och företagets tidiga produkter var då modem av olika slag. Idag är inte modemmarknaden speciellt stor och Zyxels fokus har ändrats till att ligga på switchar, routrar och brandväggar. De riktar sig först och främst mot små och medelstora företag som behöver kraftfulla men enkla nätverkslösningar. Läs mer »

Zyxel Nebula

Hantera nätverket via molnet

Byt enkelt mellan standalone och Zyxels licensfria molnplattform Nebula, utan att krångla med installation av ytterligare mjuk- eller hårdvara. Så enkelt.

Zyxel Firewall

Få skydd mot skadlig kod

Få skydd mot skadlig kod och obehöriga intrång i ditt nätverk. Håll ditt företagsnätverk skyddat från yttre hot med en brandvägg från Zyxel, så att du kan fokusera på kärnverksamheten. Skydda din kritiska data från nyfikna ögon av utomstående angripare.

GS1900-Serien

Gigabit-switcharna i Zyxels GS1900 serie är perfekta för små företag som vill separera trafiken på deras växande nätverk, men som inte har tillgång till ett team med IT-experter, och levererar avancerade funktioner för mer flexibilitet och kontroll.

Zyxel

Zyxel grundades 1989 och företagets tidiga produkter var då modem av olika slag. Idag är inte modemmarknaden speciellt stor och Zyxels fokus har ändrats till att ligga på switchar, routrar och brandväggar. De riktar sig först och främst mot små och medelstora företag som behöver kraftfulla men enkla nätverkslösningar.

Passar den beskrivningen in på dig så rekommenderar vi därför att du tar en titt på Zyxels sortiment. De har dessutom förutom de mer traditionella produkterna även Powerline-adaptrar för att göra om el-nätet till ett datanätverk.